Fantazie

arriva

Každý jeden z nás žije v istej ilúzii o sebe. Dá sa žiť aj vo vysnivanom svete. Ale je to cvokizmus, lebo to nie je realita. Realita je sice hnusna...ale je to realita. Čo tak ju zmeniť, hm ? Do istej miery ma každý z nás možnosť ovplyvniť svet okolo seba. Je to jediná reálna moc, ktoru máme. Cieľom tvojho života by malo byť využiť tuto schopnosť čo najviac.

kv

a teda podla mna daky blazni napraskovani co nevyychadzaju z domu tak zit mozu az do smrti. ale inak si to fakt neviem predstavit.

Pitný režim

Každý jeden človek žije istým spôsobom v nejakej fantázií. V dôsledku konfrontácie so surovou realitou následne vznikajú depresie a tak ďalej...

lost

No cisto z bio-fizoi-cokolvek-hladiska je predstava taka ista ako realita.
Tj. ak si predstavim ze som prave vyhral loteriu, a naozaj si oblbnem rozum s tym, tak chemicky je rozum v takom stave, v akom by bol, ak by som danu loteriu realne vyhral..

Aspon toto som pocul niekde v nejakom dokumente..

A myslim si, ze mnoho ludi zije vo fantazii a ani o tom nevie (alebo neche poznat krutu realitu), cize je to len o tom, ze ako velmi zijes vo fantazii a nie či v nej zijes..

blecha

ako to vyzerá? žiť vo fantázii. neviem si to celkom dobre predstaviť.

ja sa však radšej snažím zmeniť realitu :)

Jane_3sto18

Ziť sa tak dá, samozrejme. Je tu veľmi veľa ľudí, ktorí tak žijú /ja sama/. Ale sú tu aj názory, že to nie je moc dobré, no ja stále hovorím, že radšej budem žiť vo fantázii ako umierať v realite.

okoloiduciXY

pokiaľ patríš medzi tých šťastlivcov a máš niečo po čom túžiš, tak by si mal ísť za tým. prečo by si to mal držať len vo fantázii? snáď ti niečo bráni? prežiť sa to dá ale snáď nemáš pocit nespokojnosti?