Da sa to dostat pohlavnym stykom?

Príspevok v téme: Da sa to dostat pohlavnym stykom?
Paulinka2222

Prosim vas o radu. Priatel pracuje v zahranici. Asi pred dvomi mesiacmi prisiel domov s tym, ze ma po tele nejake vyrazky. Lekar mu na to dal tabletky proti alergii. Asi tyzden nato som to dostala aj ja.Dlho som sa tiez liecila na alergiu, ale ked to uz bolo neznesitelne, navstivila som ineho lekara a ten mi diagnostikoval svrab. Zaujimave je, ze nikto z mojej rodiny to nedostal, pritom v mojej posteli spala asi tri dni moja sesternica, ked bola u nas na navsteve, denne prichadzam do styku s kopu ludmi a nikto zatial9su to uz tri mesiace, nic nema.Hned, ako som sa to dozvedela som volala priatelovi, ale on mi nato povedal, ze on uz nic nema a ze to, co mal on bola len alergia, ze som to musela dostat niekde inde. Neverim mu, lebo mal rovnake vyrazky a rozskriabane telo, ako mam ja, svrbelo ho to tiez najma v noci, ked si lahol pod perinu, nezaberali mu lieky na alergiu a naraz mi tvrdi, ze jemu uz nic nie je. Chapem, ze je ubytovany na nejakej ubytovni, ktora, podla neho nie je velmi cista, ze to tam dostal, aj mal zo zaciatku podozrenie, ked ho to zacalo svrbiet,ci to nie je z tej ich postele na ubytovni, dokonca sa vtedy bol pytat recepcnej, ci nikto nema nijake take iste priznaky.Je zaujimave, ze nie a ze ani odo mna to nikto nedostal, preto sa chcem spytat, da sa svrab chytit aj cisto len pohlavne, je nejaka taka forma svrabu? Znamenalo by to teda, ze ma podviedol, lebo ja s nikym inym pohlavny styk nemam a ani som nemala. Tiez sa mi nepaci, ako mi tvrdi, ze jemu uz nic nie je, ked to mal fakt v hroznom stave, neexistuje, aby sa toho len tak z nicoho nic zbavil, ked ja som sa musela mastit sirovou mastou. Dakujem za odpoved.

kasandra

Aha, ty si to takto delíš :) Hej, ty nepoznáš detektor lži? :) No nič, lúčim sa s tebou, zajtra cestujem preč, tak jdu spát, čau, prajem dobrú noc bez svrabu :)

Paulinka2222

kv to je to, ze teraz neviem, co si mam o celej situacii mysliet vies. Som dost sklamana z priatela, mozno sa hanbi priznat, ale je to potom zbabele od neho.

kv

ze svrabosi :D :D :D

ale toto by inak aj mna zaujimalo. ale podla mna je len jeden druh.

inak cez leto som spala v takom prasivom hotely a jak som dosla domov brutalne ma vsetko svrbelo, kks ja uz nervy panika stres hysteria ze co som tam schytala.no a ono nic proste to z tej vody tam po 2 dnoch to preslo ale stihla som spanikarit polku rodiny aby mi poslali pripravky :D tak hned utekali do lekarne , akurat ze aj tak mi to doslo postou az za dva tyzdne :D
ale tiez som googlila svrab a bolo tam ze sa da aj v hoteloch chytit no tak som sa zlakla.