Ach, tie naše dni...

Príspevok v téme: Ach, tie naše dni...
Verča

čaute baby mam na vas mini nazor. Viem ze o meskani sa toho uz dost popisalo, ale aj tak mi to neda. Mam 22, nejakych 160cm a 41kg. Naposledy som mala menstruaciu 29.11. a akosi mi meska par dni. Pohlavny styk som mala skoro pred rokom. S priatelom sa iba otukavame takze bol iba petting-aj to bolo pocas mojich dni.
V polke oktobra som mala zapal priedusiek co sa mi tahalo aj 2 tyzdne-brala som antibiotika, potom v novembri som bola niekolkokrat chora, takze som brala dalsie antibiotika a taktiez som poriadne vymrzla. Decembersom mala neskutocne stresovy a emocialny... a teraz mam pocit ze to na mna vsetko spadlo.... Mala som uz aj krce v bruchu, naduvanie, momentalne ma bolia aj prsia- tak ako ked to mam dostat, ale stale nic... uz mi to zacina liest na nervy...cakate cakate a furt nic a nic...cervene vino som uz vyskusala a nepomohlo plus na svk budem az koncom januara... len viete ako to je.tehotna nemozem byt-to by som bola asi panna maria ale aj tak mysel sa vam pohrava s kadejakymi blbostami....tak by som poprosila o vas nazor...

Verča

Neviem baby, bola som uz na testoch a nic mi nezistili... ale pojdem este raz vo februari ked sa vratim hadam dovtedy sa dam nejako dokopy....ale dakujem za rady!uvidime ci moje telo bude trucovat este dlho alebo nie ... :)

mellisa

Myslím, že je to z podvýživy. To, že pribrať nemôžeš to poznám aj ja, ale ja som na normálnej váhe aj keď na spodnej hranici. Čiže som ešte v norme. Ale pokiaľ niesi tehotná, tak to máš z nízkej váhy. Skús ešte čakať, možno ju dostaneš v najbližších dňoch, a ak nie tak zajdi za gynekológom.

A čo sa týka toho priberania, mala by si dať vyšetriť štítnu žľazu, či nemáš jej zvýšenú funkciu-hypertyreózu. Alebo niečo so vstrebávaním živín. Lebo toto, nech tvrdíš čo chceš nie je normálna váha na výšku 161 cm.

orchidejka

tehotna urcite nie si, cize je aj test zbytocny. ako si spominala, uzivala si atb a nielen jedny, takze mas rozhodeny celky organizmus, narusene pH mikroflory, takze to chvilku potrva kym sa vsetko vrati do povodneho stavu. navyse ako uz kocky spomenuli, si strasne chuda - mna osobne prekvapilo, ze mavas menstruaciu pravidelnu, lebo meska ti len par dni a uz si taka nesvoja..tak isto stres je faktor ktory ju dostatocne ovplyvnuje. neboj sa, urcite ju dostanes, tak si uzivaj vianoce a neptrap sa preto :)

Verča

Z podvyzivy to nie je, toto je moja normalna vaha. Proste mozem sa snazit kolko chcem ale nad 45kg som to este nikdy nevytiahla....

mellisa

Ty to meškanie máš skôr z podvýživy. Fakt, na svoju výšku vážiš dosť málo. Neješ alebo máš aj problém s trávením. Skús viac jesť a menzes sa ti upraví. Pri takej váhe sa nedivím, že si ju ani nedostala.

nirvana

Kúp si test,ak ti to pomôže, ale tehotná byť nemôžeš. Si aj veľmi chuda. Určite je to tými chorobami a stresom. Daj sa do pohody.