Ženy vs. muži

Príspevok v téme: Ženy vs. muži
chien_fr

Prečo máme my ženy taký neférový život? Tak napr. každý mesiac menštruácia-s tým spojené bolesti atd., niektoré možno bolestivý prvý sex, neskôr pôrod, mnohé ženske ochorenia, návšteva gynekologa, míňame viac peňazi na kozmetiku, doplnky, oblečenie (čo by sme nemuseli ale bez toho všetkého sa už dnes ani nedá existovať), a mnoho dalších. Nezdá sa aj vám že majú muži jednoduchší život? Niekedy si prajem byť mužom aj ked som rada že som žena, len bez tohoto všetkého by bol život krajší :)

Sejla

táto téma je už len z názvu taká nudná a gýčovitá na tomto fóre, že neostáva nič iné, len si z nej spraviť prdel. Pre tých, čo nepochopili, nič z toho, čo som písala, som nemyslela vážne. Ani na chlapov, ani na ženy, ale nech žijú predsudky

Leela333

Slecna A., tak potom si to len zle napísala ;-) V poriadku. Len mňa vedia tieto veci dožrať, mávam také stavy ako ty a keď mi niekto povie, že si to vymýšľam, tak ma to vie vytočiť. Kto to nezažil si to nevie predstaviť.

Nuž ja by som sa bez týchto každo-mesačných bolestí obišla.

doubledog

zeny maju lahsi zivot, ak si ho nekomplikuju svojou vecnou nespokojnostou, co vacsinou robia.

muzi maju zivot tazsi, ale zaujimavejsi, pestrejsi.

Slecna A.

Leela, mavam take bolesti, ze nie raz mi prisla sanitka pichnut injekciu, lebo som vracala a mala take hnacky, ze som myslela, ze to pojde aj usami vsetko naraz. Takze ja som vobec nechcela urazit daku babu, pretoze sama viem co to je...Ale kvoli tomu vraviet, ze muzi sa maju lepsie? Je to genetika, u nas to maju vsetky zeny z maminej strany taketo. Ale v zivote som si nepomyslela, ze aka som ja len trpitelka. Jasne, ze vtedy nenavidim cely svet, ale nikdy mi nenapadlo tuto cast zenskej problematiky porovnavat s muzmi.
Za co sa vsak ospravedlnujem je, ze som to asi nie prilis dobre napisala. Ja som to myslela skor vseobecne a hlavne som tam zabudla dopisat, ze my zeny nie sme na tom horsie kvoli tomu, ze si kazdy mesiac musime kupit cosi do kozmetickej tasticky, cosi na oblecenie a podobne. Lebo o tom pise zakladatelka temy a s tym sa tiez nestotoznujem :)
Takze dufam, ze som sa ta tym o menstruacii nedotkla, nebol to moj zamer, pretoze sama to mam bolestive a preto som si to dovolila komentovat :)

Leela333

Slecna A., "Zeny, tie ktore nie su zakomplexovane, zdravo sebavedome, vnutorne stastne, vyrovnane, tie zvladaju kazdomesacnu menstruaciu bez mihnutia oka."

Tak to ty budeš zrejme jedna z tých, čo pri tom bolesti nemáva alebo len menšie. V každom prípade ma táto veta naštvala, lebo každý mesiac mám príšerné bolesti, ale rozhodne to nie je preto, žeby som bola zakomplexovaná. Áno, zvládam to, ale určite nie bez mihnutia oka. Ak si to nezažila, nemôžeš to pochopiť, ale v tom prípade si niečo takéto odpusti.

Magy

Marek_123 - s tou diskriminaciou je to dost problem. ja napriklad pocitujem diskriminaciu, ked za letenku zaplatim 150E a limit batoziny mam 20+10kg.
a potom si za tu istu cenu kupi letenku jedna chodiaca skrina, ktorej len telesna vaha uplne s prehladom prevysi mna aj moje batoziny.
a ked sa este posadi vedla mna, tak to aby som si siel radsej sadnut na kridlo...
v letectve je vaha zakladny parameter pri vypocte financnych nakladov za let.
takze nech mi nikto nevravi, ze je to v poriadku, ak ja za kazde smiesne kilo nadvahy batoziny zaplatim 6E (alebo viac) a niekto si so sebou nosi rovno 50kg nadvahy a neplati nic.
ale to som odbocil od temy.
kludne sa podpisem pod to, co napisala Slecna A. - kazde pohlavie ma to "svoje" a porovnavat to, alebo sa navzajom napadat kvoli urcitym specifikam daneho pohlavia, je uplny nezmysel.

Slecna A.

Marek, ale ja som nereagovala na ziadne doberanie, ktore ste tu mozno rozpisali nizsie...neviem, necitala som ine komenty...Ja reagujem vseobecne na zakladatelku temy a na ine zeny, co sa tu uz nie raz stazovali na to, ze chlapi maju lahsi zivot ako ony a rozoberali, ktore pohlavie je lepsie....

Marek_123

Slecna_A , tu ide skor o vzajomne doberanie sa, nez o vazne prhodnocovanie vyhod a nevyhod. Ale kazdopadne suhlasim s tym, ze zeny a muzi su navzajom tak rozlicne stvorenia, ze sa nedaju porovnavat. Preto mi pridu absolutne nelogicke niektore kroky europskej unie. Akoby niektori politici nutne potrebovali dokazat, ze zeny a muzi su rovnaki. Napriklad posledny pripad - zeny mali doteraz nizsie poistenie na auto, pretoze mali statisticky menej nehod. Niekto to bral ako diskriminaciu, tak sa to zrusilo. To co je za blbost ? Ked uz slo o diskriminaciu, tak potom treba zrusit aj diskriminaciu podla veku a zdravia - preco by mal mat mlady a zdravy clovek lacnejsiu zivotnu poistku ako stary a chory. To je predsa tiez diskriminacia. Nedavno bola staznost, ze zien policajtok je v terene menej ako chlapov. To je snad logicke, ze nebude niekto posielat zenu aby isla riesit partiu agrsivnych chlapov.