Zapal šliach

Príspevok v téme: Zapal šliach
Robez

Dobry den,

stalo sa mi, ze som mal zapal sliach, netusim z coho, proste ma jeden den pri chodzi zacala boliest noha tak, ze som domov ledva dosiel. DOktor mi na to dal liek Veral 75 Retard, ktory pomohol, no noha neodpuchla, mam nakazane si to obvazovat elastickym obvazom a opuch vraj zmizne, no nejak to nepomaha a vracia sa aj bolest(ked vela vybavujem po meste)... ma s tymto niekto skusenosti? viete mi prosim poradit co robit?

Dakujem!

Svetluša

Dobrý deň, mňa už vyše mesiaca bolí chodidlo. Neviem z čoho,ale je to horšie a horšie. Vie mi niekto poradiť? Ak áno, tak poprosím aby mi to napísal rovno na túto stránku, možno to pomôže viacerým

RNG

Zapaly sliach a klbov mozu byt sposobebe nasimi vlastnymi virusami, co kazdy nosi v tele a vtedy pomaha len zvysit si viralnu imunitu, pozri cez google.sk pod mojim nickom a slovom herpes. Virusy napadaju nielen slachy, ale casto aj nervove obaly,. vystelky organov a podobne.

trojklanný

Stále budem tvrdiť, že chémia do tela nepatrí! Lieky a mastičky nepomôžu, skôr ublížia. Čo tak zamerať sa na očistu vnútorných orgánov? Jeden by ani neveril, koľko svinstva sa v tele nachádza, čo tam nemá čo robiť, chemikálie, toxicita, pliesne a t. ď.

juniorVK

Zdravym vas, mam problemy už 5ty mesiac z nohami(kotniky, achylovky narty) mal som diagnostikovany zapal šliach v CZ, na začiatku to bolo katastrofalne že som chodil o 2och barlach :/ neviem sa zbavit bolesti, chodim po Dr. hore dole nevedia mi sami povedat že čo a ako lebo tie vyšetrenia niesu kompletne hoci som pochodil reumatologa par neurologii, 3och ortopedou jeden z nich bol Dr. Kľoc z PO imunologa ležal som aj na Internom oddeleni lebo som mal silne zapalove testy CRP 153 prechodeny zapal pluc no ale nerozumiem už tomu že čo mam robit ... najnovšie som bol na diagnostike kde ma otestovala liečitelka cez nano technologiu a vybehlo jej na pristroji že mam problem v chbtici, chcem ešte skusit akukpunkturu ... beriem rôzne tabletky od bolesti proti opuchom mastičky a oleje... a v teplej vode mi to ako keby sa nahrialo a po vylezeni z vane nastavaju take bolesti že najradšej by som bol keby mi nohy odrezali a to mam dost vysoky prah bolesti .... čo mam robit, nepači sa mi to a neviem čo už... za každu radu velmi pekne dakujem... napište mi to kludne aj do mailu Juniorkostrej@gmail.com vopred Ďakujem.

Jano F.

Ahoj,
mal som podobné problémy s lakťom, hlavne z tenisu. Lieky som nechcel brať, kvôli vedlajším účinkom. Lekár mi teda odporučil BioAstin, čo je prírodný Astaxanthín z riasy pestovanej na Havaji. Po 3 týždňoch denného užívania mi bolesti ustúpili a zápal sa preliečil. Sám doktor bol prekvapený. Beriem ho odvtedy pravidelne. Skús, uškodiť ti nemôže. Na zápal šliach fakt funguje. Pozri viac na -- Odkaz odstránený --

RNG

Tendonitis, zapal sliach je velmi casta zalezitost, sposobena alebo presilenim, alebo zamorenim tela, alebo mikrobami, specialne mykoplazmami a virusami.
Kazdu s pricin treba patricne adresovat.
Samotny zapal sa da potlacit do znacnej miery protizapalovymi, ako napr curcuminoidy s bioperinom(3 x 1500 mg), boswelin(2 x 600 mg) alebo najnovsie silne enzymy ako serrapeptaza, 3 x 120 000 IU a viac.

aliss02

Ja používam jeden skvelý prípravok, ktorý je na prírodnej báze bez vedľajších účinkov ak by si chcel viacej info tak alicka.tothova@gmail.com

Pisisvor

Zdravim Robez, mna by zaujimalo, kde mas ten opuch a na ktorom mieste ta boli noha.Uzivas Veral 75 stale, alebo to bolo jednorazovo ?

EdoGal

Vyskúšaj Wobenzym. Ja som mal asi pred rokom zápal achillovky, už to vyzeralo na operáciu, vtedy som sa dozvedel o enzýmoch a nasadil si intenzívnu liečbu. Naozaj to fungovalo, aj moj doktor bol prekvapený ako postupovala liečba. Enzými totiž vplývajú na prirodzené pochody v tele a tlmia zápal a opuch. Isto by ti to pomohlo. Skús si nájsť o tom informácie alebo sa opýtaj lekára.