Prečo som nízka?

Príspevok v téme: Prečo som nízka?
Laila

Ahojte, možno sa vám moj problém bude zdať neopodstatnený a nevyriešiteľný ale už vyše roka ma trápi moja výška. Mám 18 a meriam "pouhých" 160 cm. Zjavne mám už aj uzavreté rastové štrbiny, keďže na nedávnom rontgene kolena mi tak bolo povedané. Je ešte vôbec aspoň nejaká (malinká) šanca že narastiem? Už mám priam depresie z toho že všetky moje kamarátky sú vyššie, dokonca sa cítim miestami menejcenná. A ked niekto hodí ešte poznámku na moju výšku tak sa už načisto opúšťam. Z genetického hladiska by som tiež mala byť vyššia kedže moji rodičia sú vysokí a moja sestra pochopitelne taktiež. Alebo mám vyhladať pomoc psychologického charakteru? lebo ja sa s týmto mojim "osudom" asi nezmierim...

ann123456

podla mna nejde moc o vysku /pokial nemas poruchu/co v tvojom pripade so 160cm nenpripada do uvahy, ide len o to ako sa beries... je vela zien, ktores su nizke a su povazovane za krasne..priklady urcite najdes aj v celebritach/nerada to uvadzam ako priklad ale niektore z nich su povazovane za ideal krasy/ skus si vsimat ze aj to ma svoje vyhody a bud s tym stastna, lebo inak to moc nezmenis..na ludi kasli, pozri aj ja mam 180 cm a chodidla mam dlhsie ako polovica mojich spoluziakov na vyske :D a som spokojna a sebavedoma..musis zmenit pristup k sebe :))

Barča00

Prepac mi ale ja mam 14 rokov a 150 cm ... Uz dva roky som nenarastla ani pol milimetra takze uz pravdepodobne vyzsia ani nebudem ale kebyze mam tvoju vysku tak by som bola najstastnejsi clovek na svete ... Teraz sa citim pri mojich rovesnikocb ako 12 rocne decko a dost mi to znizuje sebavedomie (a to ja mam nizke sebavedomie aj bez toho).A myslim si ze ty mas omnoho vacsiu sancu a ze tvoja vyska je uplne akurat ...

sorona

ALe ved 160 cm na ženu nie je vôbec príliš málo. Ja mám 165 cm a pripadám si stredne vysoká, ani moc malá, ani vysoká, mne moja výška stačí, navyše sa mi páčia len vysokí muži, najviac tak okolo 185-195 cm :-), aj som s takými chodila a nikdy im moja výška neprekážala, veľmi sa mi to páčilo, že boli o hlavu vyšší, vzbudzovalo to vo mne pocit bezpečia a ochrany:) Inak mám dve kamarátky, ktoré merajú len 155 cm,asi ešte menej, takže sú nižšie ako ty a tiež im to nejak nevadí, obidve nosia nízke body a majú vysokých chalanov. Toto určite nie je dôvod cítiť sa menejcenne, ved je to normálna výška. Ak ti to tak vadí, tak nos vysoké topánky, ale naozaj si myslím, že robíš problémy tam kde nie sú.lebo kebyže máš okolo 150 cm, tak by som to možno pochopila, že ti to vadí, ale pri výške 160 cm je nezmysel mať z toho takéto komplexy.

tabbinalka

aj mamka môjho priateľa sa ho ako prvé opýtala, či na neho nie som prinízka..ale nevidím v tom žiadny význam!
doteraz som sa stretla s poznámkami "že to je zlaté", tak nič nerieš..mám 166 cm a som spokojná, priateľ má 188...
ja iba závidím vyšším babám tie krásne dlhé nohy :)

mango.tree

riadis sa tym, ze ked nemam problem, tak si ho vyrobim? lebo 160 je normalna zenska vyska, nemas 130 a ani 150. ja mam 166 a zda sa mi to uplne akurat. a ako tu bolo pisane, takmer kazdy chlap je odo mna vyssi a ja sama nosim velmi rada opatky a ked si dam aj riadne vysoke, stale su odo mna vyssi :) a rada chodim aj na nizkych a zaujimave, ze aj vtedy sa okolo mna obsmietaju taki vysokanski chlapi, co som im po plecia :D niekedy mi pridu az strasidelni, ale je to super pocit, schovat si hlavu im rovno na hrud :D

rhea

..myslim si, ze tvoja vyska je na zenu uplne normalna, priemerna... ja mam 162 cm, frajerov len vysokych (dokonca 204 cm), ano, mozno to bolo smiesne, ale nam to nevadilo...terajsi ma 190cm... akurat v dobrom zavidim dlhe nohy na vysokych babach:)

mima.0

to myslíš vážne? ja mám tiež tak nejak, možno ešte aj trochu menej a v živote som sa nestretla s tým žeby to niekomu vadilo alebo by ma na to niekto upozornil, keď tak jedine v dobrom, že som zlatá, zatiaľ sa to každému chlapovi páčilo. a mám 23rokov. jediní čo mali narážky boli tak chlapci na druhom stupni zš :D neber si to tak, už nevyrastieš v 18tke a podľa mne je to len výhoda, chlapom sa to páči a vysoké topánky sú tiež sexy. :)

Agnes999

A preco ti to vadi? Muzi maju radi nizke zeny. Mozes si vybrat za partnera jak muza vysokeho, tak nizsieho, pretoze kazdy bude od teba vyssi. To ja take moznosti nemam, meriam 175 cm. Nie ze by mi to nejak vadilo, ale uz som sa neraz stretla s poznamkami. Vacsina muzov nie je vyssia odo mna, alebo aspon nie o vela. Pred rokmi som chcela jedneho chlapa co bol o 2 cm odo mna nizsi, on sa ale vyjadril, zeby nemohol chodit so zenou, co je od neho vyssia. A potom som mala priatela, co bol sice o nejake 3 cm vyssi, ale aj tak mu vadilo ze nie som malicka. Hoci vedel od zaciatku aka som vysoka a tvaril sa, ze mu to nevadi, neskor, vzdy ked sme sa pohadali, tak mi vykrikoval, ze si najde peknu malu zenu, ktora sa nebude musiet pri sexe na konika zohybat. Proste sa ma snazil ponizovat pre moju vysku. Ty s tvojou vyskou si urcite sen kazdeho muza.

pritt

ja mam 166 a manzel 196.nikdy by som nemenila! ani moju ani jeho vysku.mozem si dat aj tie najvyzsie podpatky a to je parada!(a v posteli sa to vyrovna)

mifor

A ja mám pouhulinkých 144 cm. A zato že sa mi hlavne v detstve posmievali a že som od každého najmenej o hlavu nižšia sa mám cítiť menejcenná?