Divný pocit

anonymek

Ahojte,mám niekedy taký divný pocit
v hlave sa mi vybavia spomieky z detstva a pride mi strašne divno a smutno ze ako sa ten svet rychlo zmenil, chvilu nevnímam okolie ale to je iba nejakých 4 až 6 sekúnd tento problém mám aj pár krát do týždňa na hociakom mieste.

personalista

ahojte!

asi od veci ale aj ja mam divny pocit
ked si neviem vypytat co fakt chcem

nechcel som dnes na festivale kavy kavu
chcel som tu slecnu

pre info: neboli sme si neznami a nevideli prvy krat

toto je metaal

Mia 121

Ahojte, poraďte mi prosím, v poslednej dobe vždy mám divný pocit a neviem ho vyjadriť :/ mám vnútorné napätie a ako keby som sa niečoho obávala vždy mám divné myšlienky že ma zbijú že sa mi zrúti svet, dnes mi kamarátka povedala že jej mame sa o mne snívalo že som zmizla a že už asi nežijem, súvisí to spolu nejako ? :( nikomu o tom nehovorím ale už to časom vždy začína byť horšie, čo mám robiť ? :/

anonymní

Ahoj .. mam taky takový pocit ale mam to mnohem horší..míchá semi do toho i psychika tkže citim se težce..vubec nemam hlad vydržela bych klidně i 2dny bez jídla..večer nemužu spát jdu spát opulnoci probudim se kolem třetí ráno a pak už nespím ..mám jak kdyby nechut k jídlu ležela jsem i kvuli tomu už v nemocnici ale tam nic nezjistili řekli že to mam psychického puvodu ..ptali sem jestli mam doma problémy..což mám:( ale řekla jsem jim že nemam..:( tata mě každý den buzeruje furt po mě řve! furt mě poučuje atd nedá se to už vydržet ..totálně ho nenávidím :( ..( taky jsem začla strašně rychle ubirat na vaze hrozily mi kapačky na 2měsíce .. ) ... a jinak jak jsem se vratila z nemocnice tk mi ještě tk tyden nebylo dobře ale pak mi bylo fajn docela nato pomaha Rennie nebo iontové napoje ..horší je že ted semi to vrátilo z5 zničeho nic :( už nevím co dělat porad te mi :( !!

AnonymP

ale ja mám 16 rokov. :P takže...je to asi len nejaké obodobie. Ale potrebovala by som nejaké vitamíny určite :)

MartinaV

Myslim si ze okrem psychologickych pricin (nejaka velka zmena, nieco zloziteho na spracovanie) tam mozu byt aj fyziologicke priciny : hormony, privela toxinov v organizme, kvasinky, a pod. Tiez to moze byt sposob akym telo/mysel oznamuje, ze je pretazene, ze si potrebuje oddychnut, urobit si radost.