Neustále mám herpes na pere a chcem sa ho konečne zbaviť

orchidejka

ak mate caste problemy s herpesmi, skuste uzivat vitaminy B komplex, zvysi sa vam tak imunita, samozrejme treba dlhodobejsie uzivat a ak by sa nejaky ten herpesik opat objavil, tradicna lieba ako predtym, komu zabera urinoterapia tak to a komu herpesiny, vectaviry a podobne, tak mozete tym herpes potierat

LeSante

herpesy mavam aj ja pomerne casto a obvikle ich liecim tak minimalne tyzden, dva. Vcera sa mi objavil znova a poriadne sa "rozlial". Citala som si nedavno o URINOTERPII, tak som to skusila. Od rana si prikladam na herpeS kusok vreckovky namoceny v urine a herpes uz skoro nevidno!!! A to som bola voci tomu tak skepticka

andrejka8

odporucala by som navstevu imunologa, urobi ti testy a nastavi liecbu. Mne osobne pomohol wobenzym, teda prirodne enzymy. uzivala som ich intenzivne dva tyzdne a v mensich davkach dalsie dva, aby sa mi nastartovala imunita a potom som ho vysadila. V sucasnych virusovych epidemiach ho uzivam znovu a zatial som ani neochorela a ani herry (ako volam herpes) ma zatial nenavstivil.

Nela

Eliska, ja som tiez mala velmi casto herpesy, kutiky, stale som bola nachladena, az som zasla k imunologovi a zistil mi dedicnu poruchu imunitu. Tak ak ti nezaberaju ziadne vitaminy a pod,tak tiez by som odporucala lekara.

meri.m

Ahoj, mne sa herpes vyhadzoval z času na čas - opakovane v priebehu niekoľkých týždňov (zo slnka, z horúčky, zo stresu) a potom niekoľko mesiacov pokoj. Najlepšie mi zaberá zinok - keď ma svrbia pery, dám si dennú dávku aj 2-3krát za deň. Odkedy to takto praktizujem, herpes som nemala.

RNG

Nuz musis si zvysit viralnu imunitu, co dnes v case tichych viralnych epidemii a mnozstve virusov, co nosime v tele kazdy je dobra rada. Ako na to si mozes vygooglit pod rng herpes, kde som uviedol hromadu antiviralnyc doplnkov, od najslabsich po najsilnejsie.

herpina

moje herpesy co som mavala od detstva podarila zlikvidovat az alternativna liecba. ziadne vitaminy mi nepomahali ani lieky na imunitu.

magistra07

Eliška, problém bude asi v imunite...skús si nájsť na trhu komplexný výživový doplnok v synergickom reťazci, aby sa ti vitamíny aj vstrebali...