Menštruácia

neiginka

aj ja mám tento "problém". Mne to vychádza že to dostanem na konci lyžiarskom a další týždeň idem na lyžovačku do welnes hotela takže krámy tam určite nechcem mať. Najskôr mi to vychádzalo tak že to dostanem až na konci lyžovačky ale teraz som to dostala o týždeň skôr, ja iba dúfam že mi budú meškať aj ked je to dosť nepravdepodobné :/ ale tak nebudem si brať citrony na lyžiarsky predsa. Neexistuje na to náhodou nejaký čaj alebo niečo? :/

Patinka

:) Aj tak ďakujem, nechcem brať žiadne tabletky, ale myslela som že to pôjde aj prirodzene ale asi ťažko. Ja mi to nepríjemne mať krámi a lyžovať sa.. :/ Skusim citronovu vodu a aj keby tak mi to neubliži ale skusim to :) Ďakujem sa rady :)

fero11111

no mna vobec nenapadlo zeby tam cchela roztiahnut ja som jej pekne napisal co sa vtedy normalne berie ... podla mna uzje neskoro na nejake odialovanie :}

xxy

vidim, ze niekomu tu zasibava, menzes nie je nijak prijemny a pri lyzovacke toboz nie, ved to snad dokaze pochopit kazdy retard. alebo nie?? skus ten citron, i ked by som sa na to moc nespoliehala

zuzan-ka

Pár dni čítam diskusie na tomto fóre, ale už mi to nedalo nenapísať. Je dakedy nenormálne ako sa do každého navážate. A väčšinou aj tí istí ľudia prispievajú svojimi primitívnymi príspevkami.
Panika-ak si žena tak by si ju mohla pochopiť. Nie každému je cez krámy príjemne. A nemyslím, že by si ich chcela oddialovať preto aby tam dakomu rozťahovala nohy?Čož som pochopila z tvojej narážky na ňu!
Ja ti poradím z vlastnej skúsenosti. Keď som bola menšia riešila som to citrónmi. Skús piť citrónovú vodu každé ráno a mohlo by ti to pomôcť. Tabletky na odialenie krámov som mala raz, ale veľmi mi to nešmakovalo lebo som z toho mala strašne nafúknuté brucho.

dl

to je mi jasne ze za gynekologom nepojde kedze chodi este na zs, len pisem ake su moznosti pri tychto situaciach..to je vsetko.