Pleťová kozmetika

sushienka

Ja používam Victoria Beauty Natura Snail Hydra rest je 100% prírodný, protivráskovy a krásne vonia po verbene a citronovej tráve.

lienka_1

Ahoj, ja momentálne používam kozmetiku Nuance. Je ľahká a príjemná na tvári. Kúpiš ju v lekárni Dr. Max za prijateľnú cenu. Keďže jej stačí naniesť málo, podľa mňa vydrží dlho.

Katulik1974

Ja mám skvelé skúsenosti s kozmetikou dermalogica. Je síce drahšia, ale účinná. www.divabeauty.sk - v tomto salóne s ňou pracujú. pekný deň

Leila_x15

Ahoj, odporucam vyskusat prirodnu kozmetiku Pevonia www.pevoniaeshop.cz najdes tam vzorky vsetkych kremikov. Ja som si tiez najskor objednala vzorku a potom kupila kremy. Som velmi spokojna :)

Linda123123

A si s nou spokoujna ja som si objednávala z katalogu kozmetiku ale zacali dost zvysovat ceny a krem uz stoji skoro 30€ a miniem ho za mesiac tak hladam inu vhodnu kozmetiku pre citlivu a problematicku plet

Miska8739

Ja som pouzivala najprv kozmetiku z lekarne ale ceny isli zase hore a uz som musela najst lacnejsiu variantu a weleda mi zatial robi lepsie ako ta z lekarne :)