Infekcna mononukleoza

Príspevok v téme: Infekcna mononukleoza
Nniinnii

Dobry den, prosim vas, dnes mi diagnostikovali infekcnu mononukleozu. Na infekcnom mi predpisali antibiotika SUMAMED 2 bal. Ale vsade Citam, ze mononukleoza sa antibiotikami nelieci a ja k tomu antibiotika neznasam az tak dobre. Mozno mi ich predpisal kvoli mandliam, aftom... Mam ich aj napriek tomu uzivat? Maju vobec vplyv na mononukleozu? Dakujem za vase rady. :)

RNG

Entizol/metronidazol tak isto nie je ucinny na virusy, tj ani tvoja lekarka to nema nejak velmi jasne okolo liekov, co predpisuje
www.adcc.sk
Ale telo na 95% vybojuje virusy EBV bez problemov samo, len niektori ludia s nizkou viralnou imunitou maju problem.
Virusy EBV ma dnes v tele vyse 95% populacie a drviva vacsina z nich nikdy nedostala mononukleozu.
Samozrejme, aj za cukrove pilulky si lekari kludne zoberu uspech, ked telo nieco vybojuje samo ako za "uspesny liek" a ako vidim ty im to aj odobris a pochvalis ich za to.

hejter

Mňe moja doktorka pred pár rokmi dala na mononukleózu Entizol a ten perfektne zabral, nemal som problémy. Našťastie je u mňa mononukleoza minulosť. SUMAMED na mononukleozu som ešte nepočul, tie lieky skorej sedia na liečenie boreliózy. Ale ak ty ich doktorka dala, užívaj ich, pre srandu ich neberieš, neni tak blbá aby ti dávalo niečo bez rozmyslu.

Nniinnii

dakujem za odpoved :)takze antibiotika neuzivat? este som ich nezacala, lebo sa bojim, a presne ze aj ja som ciatala ze treba regenerovat pecen, a myslim ze tieto antibiotika pecen len zhorsia.... takze mozem si dovolit nepapat tieto antibiotika?

RNG

Na mononukleozu su ucinne rozne prirodne prostriedky proti virusom, vela ich najdes cez Google.sk pod rng herpes. Lebo co je ucinne na herpes je ucinne aj na mnohe ine virusy a treba brat viacero uvedenych a obmienat, aby si si udrzal vysoku viralnu imunitu cely zivit v dnesnej tichej viralnej epidemii, kde vacsina ludi na svete niosi v tele permanentne hromadu roznych virusov, medzi inym aj EBV(Epstein Barr virus), co sposobi mononukleozu pri nizkej viralnej imunite.Pozri si aj na temu pecen, lebo EBV poskodzuje pecen, ktoru si treba co najskor regenerovat protokolom dr Berksona.