O co jej islo?

Príspevok v téme: O co jej islo?
unknown89

zdravim ... cez vikend, konkretne v piatok vecer psila za mnou byvala priatelka .. bola namna nastvana .. nebavili sme sa spolu ... proste len tak prisla ... mala vypite .. nevideli sme sa spolu 5 mesiacov ... ospravedlnila sa mi ze sa kumne tak skaredo chovala atd. bola moc pritulna ... vyspali sme sa spolu..vravel som jej ze mam strach, ze ju stale lubim a nechcem si ublizit .. este pred tym nez doslo k seksu ... no teraz je zas vsetko ako pred tym ... ignoruje ma .. neodpisuje ... preco to spravila ?? ani nevie ako strasne mi tym ublizila ... mam pocit ze som zas tam kde som bol pred 5 mesiacmi .. o co jej kur** islo ? :/

Laara

"nechoval som sa k nej pekne.. mal som ju u prdele da sa povedat ... preto sme sa rozisli .. nevazil som si ju .."

pytam sa..ako sa takto mozes spravat k niekomu, koho udajne neskutocne milujes?

hahaha..ja by som sa vobec necudovala, keby ti chcela len a len ublizit, tak ako si to spravil ty jej..pomsta..tvoja chyba, nemal si sa nechat..ked si vedel, ze ti to moze ublizit..

Agnes999

Co na tom nechapes, ze o co jej islo? Islo jej o sex, ale nie o teba! Vypila si a dotala chut na sex, spomenula si na teba a dosla za tebou. Teraz uz sex na sex nema a preto ti neodpisuje. A to, jak ju otravujes si ju asi dost znechutis a nabuduce ked na to dostane chut uz za tebou nepride. Co je na tom take nepochopitelne, vy muzi to robite bezne, spite so zenami ktore nemilujete a inak s nimi nechcete nic mat!

takajedna

viem poradit len to,ze ked prisla ozrata po 5mesiacoch, tak kasli na nu...a suhlasim s nazorom,ze niektore baby su svine...ja som za byvalym neprisla ozrata a ani on za mnou...proste sa pritahujeme a preto spolu spime...ale vysvetlene nemame nic teda okrem toho,ze on mi napisal,ze mu to asi ublizi a zlomi ho to ked vidi, ze ja som sa nad to povzniesla (co nie je pravda,len mu davam najavo,ze ma to netrapi) a o citoch sme sa uz vobec nebavili,takze neviem na com som ja a na com je on...je to na mrtvom bode a pri sexe sa to nejak zaseklo :) takze asi to mas jednoduchsie kedze s tebou po tom uz ani nekomunikuje :)

97Lenka17

Ahoj, podľa mňa ak bola v podnapitom stave tak sa jej len vracali spomienky, podľa mňa ani nevedela, čo poriadne robí, a teraz si asi nič nepamätá (môj názor) proste mal by si na ňu zabudnúť, lebo my ženy (podaktoré)sme riadne svine. Bez urážky.

Deria

to, ze si sa jej 1000x ospravedlnil nic neznamena, ak stratila k tebe doveru. v tom pripade jej musis 1000x dokazat, ze ti na nej zalezi a ze ju uz nesklames ale skutkami, nie slovami! takze sa priprav radsej na "dlhsiu cestu".:) to ide len velmi pomaly, ak vobec.

unknown89

bral som antidepresiva a klamal som jej ze uz ich neberiem .. a ked som si vypil choval som sa ako ten najvacsi kreten .. samozrejme ked som sa jej priznal hned som s tym sekol ... uz som pol roka cisty ... a to len vdaka nej ...

Sejla

a to si fakt myslis ze tu na fore ti v tomto poradi? vsak dokopy nevieme nic o vas.. a prosim ta to sa ako da chovat sa ako idiot k niekomu koho milujes a uvedomit si to az po rozchode. Tak prijmi nasledky