Ake boli otazky na prijimackach JLF Martin?

Príspevok v téme: Ake boli otazky na prijimackach JLF Martin?
dodpoo

cavte, uz zom tu raz pisal ohladom lf martin, viem ze je to odo mna hlupe ziadat, ale nenasiel by sa niekto kto by mi povedat o prijimackach a testok resp. ake boli otazky na co zameranee a nahodou by mi niekto (bez toho aby som platil) povedal (ak si este pamatate alebo ich viete....) otazky na testy? velmi pekne vam dakujem.

Janka_jlf

ahojte, ak by ste mali záujem, mám na predaj v elektronickej podobe nejaké modelové otázky na prijímačky na medicínu JLF v Martine, cca 1000 bio + 1000 che otázky s kľúčom správnych odpovedí. Plus nejaké materiály, doplnené učivo navyše a podobne :) v prípade záujmu píšte email na: p.jana@centrum.sk a dohodneme sa :)

zuziizuz

... Ahojte!!!! co mi viac odporucate JLF v Matrine alebo LF v BA??? alebo vobec neist na lekarsku??? :D kto tam chodi, mohol by mi trosku porozpravat o skole, vopred diky :) ...

Nela41

To si hádam robíš srandu nie? Hlási sa tu kopec ľudí a majú vybrať tých najlepších a ty si napíšeš ako veľký pán napíšte mi otázky? :D Ja asi zomrem.
Treba ti vedieť biológiu a chémiu v rozsahu gymnaziálneho učiva odpredu aj odzadu, obrázky, čísla všetko. Toto svet nevidel :D

dodopo

Ahoj, skôr sa bojím toho, že tam nie je dovolené používať kalkulačku na chémii. Inak čo sa týka tých príkladov tam mi vôbec neidú výpočty z chem. rovníc :( Nevieš náhodou pri čom resp. pri kt. komentári si písala tie témy? Je niečo čo by som si mal pozrieť viac z ch alebo bio? diky

orchidejka

ja som bola tiez stastna ze som tam nesla, pravdupovediac ani som tam nechcela ist. davala som si hlavne farmaciu a ze vyskusam aj medinu prijimacky v martine.
inak ja som chodila na to doucko (nebolo to sukromne ale vsetci ktori chceli tak sa mohli prihlasit a asi do 100 nas chodilo), byvalo to tusim v soboty a absolutne mi to nic nedalo. tak rychlo prechadzali ucivom ze si nemala sancu. poobede uz bola kazdy taky unaveny, ze ich ani nikto nevnimal..zbytocne vyhodene peniaze a strata casu. neviem presne uz kolko to stalo. na sukromne doucko som chodila k jednej zene do bratislavy z farmaceutickej fakulty ale tie prachy ludia - nikdy tak nechodte. oni vas chcu len obrat aj o tie posledne prachy :D :D :D a nic nenaucia. ked teraz poznam ako to na vyskach funguje, spatne by som tam nikdy nesla a ani svoje dieta na take doucovanie nedala..
tie stare temy myslela tak ze tu na fore zdravie.sk si mas do vyhladavania napisat bud LF martin alebo nieco podobne a ono ti najde vela tem kde sa toto uz rozoberalo.
nevies priklady z chemie ked sa ich tak bojis? napis co nevies, vysvetlim ti :D

dodoop

dakujem vam za info, klimta =mohla by si mi povedat ake stare temy by som si mal pozriet? tazke boli priklady z chemie?

klimta.

orchidejka..máš pravdu :D..prístup-katastfrofa!!
v mojom termíne pršalo..nie poprchávalo..PRŠALO!!,väčšina ľudí nemala dáždniky..nechali nás vonku stáť vyše hodinu..tie ženské boli zdeptané,ofučané,nepríjemné..fuj..pred testom vravela,že aj keď ma
pamätám sa,ako som si v aule ešte zoberú ,nechcem sem ísť :D a som rada,že som ani nemusela :)

k veci :D..myslím,že som už písala, aby ste si ľudia prešli staré témy kt.nesúvisia so zdravím..je ich tu čo sa medicín(aj Martina) týka neúrekom!!..len treba pohľadať..

neviem,či systém so súkronými doučovaniami funguje aj tento rok,ale ľudia za to platia ťažké prachy,takže nečakaj,že ti tie otázky pošlú:D

ja som mala spolužiačku,kt.tam chodila a nechcela mi povedať ani oblasť učiva,kt.naposledy robili ..takže tak :D

inak na aké školy sa hlásiš?

orchidejka

juuuj no bolo to uz davno, cize otazky si absolutne nepamatam - ale viem ze to bolo nieco strasne. aj ich pristup, nechcem to radsej viac popisovat lebo sa zlaknes a odradim ta, no kazdy si taha obalku a v nej ma svoje otazky, cize mas ine otazky ako ten vedla teba, ci pred alebo za tebou. a ved nie su k dispozicii knihy s otazkami odkial sa mozes ucit?