Chlorella - má niekto skúsenosti?

Príspevok v téme: Chlorella - má niekto skúsenosti?
lenuška

ahojte, máte niekto skúsenosti s užívaním Chlorelly, dnes som si ju kúpila na prečistenie organizmu a dúfam za účelom zlepšenia pleti ( som náchilná na začervenanie, na akné, ale aj rôzne ekzémy, resp. min. raz za pol roka sa mi urobí taká vyrážka z ktorá mi prerastie až do veľkej chrasty a pol roka liečim červený fľak po nej) . Na krabičke je napísané 15 tabliet denne 3x5 zapiť vodou, no čítala som na nete aj články , kde radia rozhrýzť alebo cmúlať tieto tabletky, neviete za ako dlho by mohlo byť vidieť prvé výsledky?

rhea

mne sa z toho zastavil menzes, takze asi tak... brala som to spolu s tym zelenym ovsom v prasku... vtedy som dostala riadnu lekciu, uz nespekulujem, predtym som to mala ako hodinky..potom som si precitala, ze zvysuje prolaktin v krvi a z toho to zrejme bolo... takze moja skusenost..

lucka.chlor

Chlorella je veľmi dobrá na prečistenie organizmu, čo sa týka pleti neviem povedať, pretože ja som nikdy s pleťou problémy nemala takže mi v tomto chlorella pomôcť nemohla. Ale som trochu v šoku, že 15 tabliet? To nič iné celý deň neješ iba tú chlorellu. Ja užívam tree3chlorellu a tam máš 2-4 tablety denne. 15 mi príde strašne veľa.