Čo kupit ako vdaku MUDR. po operacii?

nirv

Lekári sú polobohovia, treba ich uctievat a nosiť im obety. Ešte som nepočula ze by niekto nosil darčeky smetiarom, upratovacke, vratnikovi, šoférom autobusu, rušňovodičom, a predsa sú to ludia čo každý deň musia robiť svoju prácu dobre a kvalitné pre iných ľudí. Alebo kvety ucitelkam, tomu tiež nerozumiem. Niektore si to zaslúžia, ale vsetky určite nie. A čo sestričky? Myslím že majú rovnako zodpovednú prácu ako lekári a aj sa viac narobia.

TinaM

ja som nedala nic..odmenou snad je jeho plat a "dobry pocit", ze mlada baba bude dalej bezproblemovo zit, nie? Asi som idealista, ked si myslim, ze dobry pocit ich zahreje, ale prezila som aj bez "uplatku" ci pozornosti.

Neo Ned

Sestrička je už personál, možno ja nejakého pacienta, čo dal ten..., bo setričke nedáš a doktorovi áno:)

Dnešná doba je fantasmagoricky kreatívna, tak niečo originálne vymyslíš ty..., možno zbiera nejaké sošky, skladá lego vo voľnom čase alebo potrebuje krhlu na záhradu..., možností je veľa a medze sa v žiadnom prípade nekladú...nechem, aby to vyznelo ironicky...
Možno ocení aj pero na písanie...

juka

Skús sa spýtať sestričky, ktorá s ním pracuje, čo by sa mu páčilo. Možno pije veľa kávy, možno sladké nechce, možno...

Neo Ned

Zrejme aj nič, však to patrí do starých časov kolegiálnych nanútených - tie už pominuly! Teraz tu máš iné časy a je načase zaviesť iné poriadky, čo aj viem - neokapitalistické, nenútené a kolegiálne tiež, ale nie až moc. Zrejme si mladší ročník, ak sa nato pýtaš.

Tak inak: poďakuj sa veľmi pekne a asi niečo utrús na rovinu, že by si ako minulý pacient nemohol bez pozornosti zaspať a opýtať sa na nejakú pozornosť...a dať, čo sa dáva normálne:)