Zamilovala som sa do svojho psychológa

Príspevok v téme: Zamilovala som sa do svojho psychológa
HLiR

Ahoj,
v podstate neočakávam žiadnu radu. Len som to potrebovala dostať zo seba von. Spoznala som ho náhodne na jednej akcii, mali sme konzultáciu, odvtedy sme sa nevideli asi mesiac aj pol, ale stále som na neho myslela, že kiežby som ho znovu stretla. O pár dní som ho naozaj stretla znovu na jednej akcii, potom mesiac nič a vyhľadala som ho.
Musím sa dosť zdržiavať, aby som mu nenadbiehala ako taká krava, a on sa snaží zachovať si svoju profesionálnu úroveň, čo vo mne vzbudzuje ešte väčší záujem.
Začíname od bud. týždňa terapiu, nemám vážny problém, skôr som jeho pomoc vyhľadala z dôvodu, aby som ho mohla vidieť, a tak ďalej :-)
Sníva sa mi o ňom a dúfam, že je slobodný :-D

mirishQA

Psychologovia su osporny ludia a velmi neprijemny jedna prefikana compania ktora sa snazi ta zatriedit a podla tpho to masirovat mozog dostat sa pos kozu hlavne nepriamym sposobom pouzivaju slovne hracky a prefikane manipulaticne metody len vkrocis dnu a u ta triedia riedia drzanie ramien a atd.Casto su nimi ludia co so aebou mali problem jedna skuli drha s podpatkami ma 152cm dalsia je kriva a spata sucasne.Ak by ich tieto veci netrapili ani by ich nenapadlo studovat psychologiu.Ako tu niekto napisal su voci zamilovanym klientom imunny.Ja by som sa urcite nezamylovala mozno aj preto ze poznam niektore ich rafinovane metody.Mozno by bolo lepsie keby sisi podstatu v skratke sama prestudovala.Urcite by som nesla na hodiny sedenia koli nejakemu cocotovi.Zaujimave ako fungujw mozog co vsetko sa da precitat z tvojho obalu.Iba20 % vedia pomoct.Su zbytoxny a sami ti vedia.Sama si prestuduj veci.

bubububu

moja za mesiac ta to prejde. Maju to zakazane nadvazovat vztahy.Ak mu to povies posle ta prec nebude ta liecit.Vykasli sa na to.Muzi nemaju radi nadbiehanie.Hladaju si bez problemov vztaky.

chuch

žiadny psycholog si nebude začínať s človekom, ktorý je duševne nevyrovnaný. kto potrebuje vzťah, v ktorom by stále musel niečo riešiť? psychológovia sú na svojich partnerov náročný. otcov brat je psychológ a jeho žena je veľmi racionálny typ. v rodine nie je veľmi obľúbená, ale musím uznať že je to fakt rozumný človek čo si vie poradiť zo všetkým a nikdy nerobí z komára somára ani nehysačí.
myslím že psychologovia majú vyše hlavy rozhovorov so všelijakými ukomplexovanými chudáčikmi. aj ony chcú mať vedľa seba normálneho človeka s ktorým je kľud a pohoda.

HLiR

Dobre, takže, sumarizujme si to. Ak sa mu budem ako žena páčiť, tak mi to prejaví, aj napriek tomu, že spolu aplikujeme nejakú formu psychoterapie, hej? Tým pádom je môj problém vyriešený. Ak sa mu nebudem páčiť ako žena, ja mu o svojich sympatiách nepoviem sama. A tak sa zbytočne vyhneme problému.

Cestovatel30

To je jedno :) ked sa mi nejaka zene paci a isiel by som po nej tak nech je to aj mniska tak by som jej to povedal. To ze by z toho nic nebolo to je uz druha vec ale svoje by som si povedal vzdy. Urcite by som nebol ticho ako nejaky tulpas.

HLiR

Dobre, ale ak mi dá nevedomý signál, že sa mu páčim, vôbec neviem, ako zareagovať....sakra. cítim sa ako v puberte.