Ako znova nepribrať?

Príspevok v téme: Ako znova nepribrať?
marina5326

Potrebujem súrne rady:( a pomoc...Celý život mám problém s nadváhou,snažila som sa žiť zdravo,pohyb,plávanie,cvičenie,všetko.Moja váha klesala nepatrne,kedže mám problémy zo štítnou žľazou.Tak pol kila za týždeň ,ale to som každý deň cvičila.A teraz mám problém,za posledných 6 dní(od utorka) som schudla zo 109 na 104 kg, bez toho aby som chcela.Málo spánku,nestíhala som jesť,jedla som velmi málo za deň.Za deň to bol asi krajec chleba, za varešku zeleninový vývar a 2-3 koláčiky.Dnes som skoro odpadla ked som sa postavila na váhu :( ... Bojím sa že som si už spomalila metabolizmus,ved mám bazálny metabolizmus okolo 2000 kcal a to som nemala šancu tolko zjesť :( ...
Ako začať jesť aby som to nepribrala naspäť? A aby som si zrýchlila metabolizmus? Neskutočne sa bojím že mi nabehne späť aj raz toľko.

marina5326

Mäso mi velmi nechutí :/ ... to je ten problém...Ale dakujem :)

a niekto iný kto má skúsenosti s týmto problémom?

dsmoli

Tvoj metabolizmus je pomalý, kvôli štítnej žlaze. Určite učívaš hormon T4. problém bude v tom, že T4 hormon sa nepremení na T3, ktorý organizmus potrebuje . Tvoj endokrinolog sa bude čudovať, u nás ešte nerobia testy na reverz T3 / mne urobili v Nemecku/, dá sa to vybaviť. Neschudneš preto, lebo potrebuješ hormon T3, ktorý odbúráva tuky a cukor. Zatiaľ skús ketogénnu diétu...znie to čudne, ale jedz iba tučné mäso,hocikoľko, bravčové, hovädzie, kačacie, masť, oškvarky, vajíčka hociako, najlepšie volské oko, a málo zeleniny nasurovo 20-50g.Vynechaj mliečne výrobky, ovocie, múku, cestoviny.Ked organizmus nedostane cukor, začne odbúrávať tuk z tela. ja som schudla 12kg za 2 mesiace, hladina cukru mi klesla z 19 na 5.5. Stojí to zato uvidíš.