Strava a cvičenie

Príspevok v téme: Strava a cvičenie
Lucily

Zdravím, mám 168cm a 57kg. Chcela by som zhodiť na 52.Moja terajšia váha nie je taká hrozná, ale cítim sa zle a chcem niečo urobiť hlavne pre seba. Problém je v tom, že chodím na strednú, som na intráku a nemám veľa času na cvičenie a pod. Chcem sa spýtať, či tu nie je niekto, kto by mi pomohol zostaviť jedálniček a ešte mi pomôcť s tým, ako mám cvičiť aby som schudla z brucha,zadku,stehien.

Chcela by som začať od pondelka a zostavila som si jedálniček už a 7 dní, tak sem dám aspoň prvé dva dni, aby ste mi to mohli ohodnotiť.

1.DEŇ: Raňajky (okolo 7:00) : 15 minút pred jedlom asi 3dcl vody, potom celozrnnú žemľu alebo chlieb (1ks) a k tomu zelenina, tvrdý syr, šunka

Desiata (okolo 10:30): !voda!, banán a jablko

Obed (okolo 13:15) : !voda!, čo bude v škole na obed, tu si veľmi vyberať nemôžem

Olovrant (okolo 15:30): !voda!, šalátová uhorka, mozarella, rajčina (alebo iná zelenina)

Večera (okolo 18:00): !voda! jogurt, potom možno nejaká šunka a syr

2.DEŇ: Raňajky: 15 minút pred jedlom asi 3dcl vody, potom mlieko (jogurt) a ovsené vločky, môžu byť aj s medom, alebo bebe keksy

Desiata: !voda! mandarínka, hruška (alebo iné ovocie)

Obed: !voda! čo bude v škole

Olovrant: !voda! syr, šunka, rajčina, ryžové chlebíky max. 3

Večera: !voda! nejaká zelenina s mozarellou alebo jogurt, atď..

Ale chcela by som sa spýtať že či môžem jesť normálne obedy v škole. Nevaria až tak zle, každý týždeň máme v škole rybu na prírodno a ostatné jedlá by som tiež nezaradila medzi hrozne nezdravé, vždy máme k obedu aj šaláty, ako napr. mrkvový, kapustu,atď.

A tá večera. Mám sa stravovať podľa seba, alebo si môžem dať večeru na intráku ? to znamená ďalšie teplé jedlo. Ale na rozdiel od školy je o dosť nezdravšie.

A potom by som sa chcela spýtať na tie cviky. Mám ťažkú školu a keď si chcem udržať aj dobré známky tak mi veľa času na cvičenie nezostáva, lebo sa potrebujem učiť. Denne mám minimálne 45minút chôdze,v pondelok + 45 minút telesnej, v uorok 95minút telesnej a vo štvrtok zasa 45minút. Bude mi to stačiť ako ,,cvičenie´´ ? Alebo mám radšej ísť za trénerom do fitka aby mi zostavil nejaké cviky ,,na doma´´ ? Ak by bolo treba tak pol hodku-hodku by som si denne na to cvičenie našla. A čo beh ? Môže byť? A ešte som zabudla že cez víkend chodím sem-tam plávať a korčulovať..

Ďakujem každému kto si to prečítal až do konca a kto mi poradí.