Prečo nevládzem

Príspevok v téme: Prečo nevládzem
eliza7

Mám v poslednej dobe taký problém, ktorý pretrváva a neviem sa ho zbaviť. Vôbec nevládzem nič, som stále strašne unavená. Čo sa týka zdravotnej stránky bežné vyšetrenia sú v poriadku, už sa niekedy cítim ako hypochonder že chodím k lekárom a vlastne mi nič nie je.Jedná známa mi hovorila, že môže byť niekto, kto mi chce priať zle a potom sa môj stav môže dostať tam kde som ja teraz. Viete mi niekto poradiť, alebo máte s tým skúsenosť? Naozaj som už bezradná, lebo mám 43 rokov, moje kolegyne všetko stíhajú, žijú a pri nich len ledva dýcham, keď to porovnávam

JessicaI

Da sa schudnut aj v tvojom veku ja chudnem a mam 44rokov. Treba sa zdravo stravovat 5-6x denne pravidelne asi po 2,5 az 3hodinach jest mensie mnozstvo jedla ako doteraz a pit vela vody, take 3L denne. Posledne jedlo zeleninovy salat alebo jogurt.
S unavou mi pomohola sumiva tabletka 1x denne Horcik forte +B6.

agartio

eliza7... na takych 90% by som povedal, ze paraziti.

Lekari ti vsak nic nenajdu, uspesnost odhalenia parazitov v sucasnej medicine je tak 1-5%. Vacsinu druhov ani nenajdu, cize na tie druhy je to presne 0% ze ti ich odhalia. Bez pozitivneho nalezu z labaku nedostanes lieky. Tie ucinnejsie su aj zakazane predpisovat, to sa robi len na vyziadanie zo zahranicia.
Cize ako vidis, vsetko pre peniaze, hlavne aby bol pacient cely zivot chory, a likvidoval ho neviditelny nepriatel zvnutra.
Priemerny clovek v strednom veku ich ma tak okolo 500... proste aj pol kila parazitov v tele.

eliza7

Lulita... dlho sa snažím schudnúť, ale nejde to snáď iba hladovkou a to je nanič lebo potom jojo efekt, a rozhodí to úplne metabolizmus ktorý mám asi veľmi spomalený, tak viem mám už aj vek a popletené hormóny.ale veľmi chcem zo sebou niečo robiť čo by mi konečne pomohlo len neviem že čo?

zewa

No, mozno je to tym, ze sa porovnavas s inymi ludmi ;)
Zi len svoj zivot. Vsetci sme ini. Ja tiez nie som moc aktivna, casto nevladzem. Ale hlavu mam nastastie ok, tak pracujem hlavou :) manualna praca je fayn, ale da sa aj inak. Kazdy jeden clovek si tu na svete moze najst to svoje ;)
Verim, ze coskoro to najdes.

best of best

skus sa dat vysetrit na parazity. malo sa o tom hovori, pretoze lekari to nevedia liecit a navyse sa to moze dost komplikovane a nakladne vysetrovat, ale skutocnost je ta, ze toxokarozov/toxoplazmozov trpi dost vela ludi a len par z nich, s tymi najtazsimi/najvyraznejsimi fyziologickymi priznakmi, sa o tom dozvedia a mozu to nejak zacat riesit. tie male potvory su v skutocnosti ovela rozsirenejsou a beznejsou sucastou nasich zivotov nez sa o tom hovori..

Lulita

chronicka unava z nejakych chronickych zapalov, srdce mas ok? urcite zhod nejake to kilecko, 80 kg je vela

ja som tiez unavena, ciastocne pomaha koenzym Q 10

eliza7

alibi..no stravujem sa ja myslím že docela zdravo, nejem biele pečivo len občas, mastné jedlá vôbec, dosť zaraďujem jogurty,syry, biele mäso, zeleninu a vôbec preferujem ľahšiu stravu a nejem veľa hoci veľa vážim /80 kg/ začala som cvičiť chodím 2 x do týždňa na 2 hod. cvičenie flowin,
fidorka2...to mám s Tebou podobné, ak je to už veľmi zlé tak si dávam Flector a potom som trochu na tom lepšie, ale to môžem urobiť len občas lebo je to návykové.