Možné tehotenstvo?

Príspevok v téme: Možné tehotenstvo?
co_dalej

mám taký problem že bola som panna no s priatelom sme sa v piatok v noci vyspali a naneštastie sme mali nechránený sex..trošku sme si aj vypili a vlastne ja som bola šťastná že po dlhých pokusoch o "odpanenie" sa nam podarilo a priatel sa do mňa aj vystriekal a ani sa neozval že už to bude..najhoršie je že som v aprili prestala brať antikoncepciu..teraz sa cítim čudne, strašne ma bolí na jednej strane pri bruchu, akoby jeden vaječník..fajčila som, ale ani cigareta mi nejako nechutí..mám tieto veci prikladať k možnemu tehotenstvu? naozaj neviem, čo mam urobiť?

Michelin ka

Dobry den ahojte. Chcem sa opýtať , s partnerom sa uz dlho pokúšame o dieťatko. 2x som uz potratila..Menzes mam nepravidelny predminulý mesiac som mala cyklus 38 dňový, minulý mesiac 28 dňový (užívam tabletky Utrogestan ).Posledný menzes som mala 4.8. mali sme s partnerom pomer 16.17.-20 .8 čo by mali byť plodné dni ale vôbec nemám ten pocit, že by sa stal zázrak a mohla byť tehotna.Môžte mi teda poradiť ako najlepšie výpočitat plodné obdobie.Velmi tuzime po bábätku

Dr..

Kvety zla, cele som to ponal ako srandu, preto som nepisal, ze sa uhniezdilo oplodnene vajicko a zacina rast, aby to neznelo vierohodne a samozrejme ten smajlik na konci :)

Veritel

1. neuvadzas vek.
2. odpanuje sa v pohode vibratorom, ak ta odpanil partner tak to na chirurgicky zakrok nebolo.
3. necitil ze striekal ? blbost... kazdy chlap to citi.
4. co takto tabletka po ?? nepozname ?

dievca dievca, bud si z nas robit totalnu srandu a si chalan a teraz pri tomto masturbujes, alebo mas 14 rokov a skutocne este nemas rozum a niesi pripravena byt matkou

lilyianka

mňa by len strašne zaujímalo, čo to znamená, že "už máme svoj vek" ... a inak 5 dní po plnej súloži nemôžeš mať ešte príznaky tehotenstva .. kriste pane dievčatá, veď čo ste ozaj už zaspaté? neviete základné veci ..a ešte ma napadlo, že a to tvoj priateľ nevedel, kedy bude?? tak tomu neuverím.. alebo si povedal, šak čo prinajhoršom budeme mať dieťa (to bude ako v tých telenovelách, hneď na prvý šup)

co_dalej

ide o to, že som minulý mesiac musela urobiť pauzu, lebo už rok som užívala antikoncepciu a lekar mi povedal aby som urobila prestavku..no a čo sa týka panenstva, dosť dlho sme sa pokúšali a nemyslela som si že sa to podarí, lebo lekár ma poslal na chirurgický zakrok ale my sme to skúšali a priatel sa do mňa vystriekal po cca. 2 minutach ako bol vo mne, vraj som bola úzka a nevedel že čo je, inak ja som to necítila že sa spravil, len potom mi povedal..no uvidíme aká bude reakcia, lebo sme spolu len krátky čas, no už máme svoj vek..velmi rada by som nešla na potrat lebo sa bojím že už ďalšie bábätko nemôžem mať

Kvety zla

5 dni po pohlavnom styku by si tehotenske priznaky nemala.
no je velmi pravdepodobne ze tehotna naozaj budes. preco si neuzila tabletku po ak nechces byt tehotna? a bola si panna, brala si antikoncepciu, no ked si sa rozhodla mat sex tak si uz antikoncepciu brat prestala? vyborne. nieco mi na celom pribehu velmi smrdi.
inac, dr - odkedy sa oplodnuje vajecnik? mam rada ked sa niekto nazve "dr" ako aby mu ludia na fore verili, a keca kraviny.

dr..

No mala si nechraneny sex s plnou davkou spermii do vaginy, neberies antikoncepciu, pricom otehotniet je mozne pocas celeho cyklu, boli ta jeden zrejme uz oplodneny vajecnik - vznika plod, nechuti ti cigareta, cize evidentna zmena chuti a asi aj nalad - podla mna si na 100% tehotna. Co mas robit? Povedz to priatelovi a zajdite spolocne za rodicmi, aby ste im tuto stastnu spravu oznamili a zacnite chystat svadbu, ved ste najstastnejsi ludia na svete - dopadlo to predsa presne tak ako ste chceli :)