Reálna možnosť dlhodobého vzťahu mladší - staršia?

Príspevok v téme: Reálna možnosť dlhodobého vzťahu mladší - staršia?
beskyd

zdravím:) stretol sa tu niekto s tým, resp. pozná niekto dlhodobo fungujúci pár, kde má chalan povedzme 28 rokov a BEZDETNÁ partnerka povedzme 35 - 45? totiž spoznal som v práci jednu takúto pani, tá má teda skôr 45 ako 35, ale disponuje kvalitami, ktoré u mladých ženských jednoducho nevidno.. a teda prepdokladám, že takýchto žien v danej vekovej kategórii môže byť viac. je to podľa vás len utópia? kolegyňa z práce je však vydatá a má deti, ale v porovnaní s mladými babami má neuveriteľnú charizmu, je veľmi príjemná a srdečná, pričom pekné črty tváre má aj napriek veku, je bezprostredná a často sa spontánne usmeje len tak, že človek má pocit, že chodbu na pracovisku zalialo slnko a teplo... existuje nejaký spôsob, ako sa dopracovať k takejto žene a ako ju zaujať?

anjelik*

Váš vzťah by bol len taký, aký by ste si ho sami tvorili. :o) Mne osobne sa tiež viac páčia mladší muži, rovesníci sú nejakí starí. ;o)

kolibrick

Ono je to jedno, aj tak len teoretizujeme. Ja môžem povedať len za seba, že s mladým by som sa cítila staro. Aj ked by mi inak možno vyhovoval. Predsa len, viac energie, menej frflania a chorôb ako starší, viac snahy zapôsobiť...

beskyd

myslim ze to vnimas dost cez stereotypy... ja som skor taky samorast, nevyhladavam spolocnost lebo ma ludia v zasade otravuju a unavuju, nikto sa okolo mna nejak nevrti a okolo nikoho sa nevrtim ani ja:) okrem toho myslim ze by to mohlo byt obohacujuce, sprostredkuje mi ciastocne inu dobu ktoru som ja bud nevnimal vobec alebo len ako decko.. a zas taky rozdiel to nebude.. ved nechcem zenu co bola mlada v 50tych rokoch:) a hudbu ktora bola modernou v case mojho dospievania som nikdy nepocuval, na to som v tejto oblasti prilis narocny:) mozno dame rec o lisztovi a schubertovi:P

kolibrick

V porovnani so ženami v JEHO veku....nemyslím. A tie debaty...zaseknete sa pri takých témach...ona si bude pamätať, ked bola mladá, a ty si bol ešte decko. Bude veľa situácii v ktorých si uvedomi že si o toľko mladší. A budú sa okolo teba vrtiet mladšie a bude sa s nimi porovnávať. Aké budete mať spoločne témy? Iná hudba, iná doba v ktorej ste vyrastali.

beskyd

kolibrick, z ich pohladu by som to vnimal skor tak, ze sa nemoze citit staro ked je pritahovana mladsim... ci tak to nefunguje?

kolibrick

Budeš to mať o dosť zložitejšie, ak budeš hľadať partnerku medzi staršími, ženy hladaju radšej starších lebo sa nechcú cítiť staro a pri mladšom partnerovi sa tomu pocitu nevyhnú

Nooro

Ženy môžu byť staršie od chlapa to len niekedy mala byť zena mladšia. Teraz nato každý kašle.nedaj sa zviazať zvyklosťami minulosti .

kolibrick

Anjelik to dosť vystihla , že základ je v tom, že jej bude rozumieť, už to je dosť náročné, ale ked jej už teda rozumie, prídu ďalšie poziadavky :) a ďalšie ...ono môže motyka vystreliť a môžeš stretnúť ženu s ktorou sú sadnes a bude vám to klapat aj ked bude o pár rokov staršia, pokiaľ tam bude obojstranná tolerancia, len načo sa viazes na vek? Môžeš si sadnúť aj s babou v tvojom veku. Aj tak sú toto len predstavy a nie realita tak zbytočne nesnivaj zas pre zmenu o staršej. Lebo ti moze utiecť ozajstná žena z mäsa a kosti :)