Nemozem mat sex s milovanou

Príspevok v téme: Nemozem mat sex s milovanou
Vlcko

Mam 20 rokov a chodim uz rok s jednym 19-rocnym dievcatom, ktore strasne milujem. Urobil by som pre nu cokolvek, mam ju neskutocne rad, vsetko na nej doslova zboznujem - ako sa smeje, ako chodi, ako tancuje, ako sa blazni, aj ked ide so smetami :), no chyba je, ze s nou nie som schopny mat sex. Predtym som mal 2 priatelky, ktore som tak velmi nemiloval - bol som zalubeny, ale nie az takto (bolo to asi 10% z tohto co prezivam teraz) - a tam som mal sex bezne uplne bez problemov. Velmi rad ju hladim, objimam, bozkavam, no to je vsetko. Akonahle sme sa pokusali o sex, nebol som schopny erekcie - akoby mi nieco vnutri hovorilo, ze toto je tvoja najvacsia laska, neposkvrn si ju tym, ze do nej strcis penis. Jednoducho si nedokazem spojit velku jedinecnu lasku k dievcatu so sexom. Pride mi to velmi spinave, aby som nas vztah takto poskodil. Ona mi povedala, ze to zatial chape, no urcite by sa raz so mnou chcela milovat. Strasne sa bojim, ze kvoli tomuto odo mna odide. Dievcata, vedeli by ste byt s muzom preto, ze vas velmi neskutocne miluje, no bez sexu? (Inak odkedy ju poznam, ani nemasturbujem ani nic podobne, lebo by som sa citil, akoby som ju podviedol - dufam len, ze mi to nejako neuskodi na zdravi) :(
Bol som u sexuologa a ten mi hovoril, ze toto sa stava, ked sa muz naozaj silno uprimne zamiluje a pokial nedokazem pri nej odviest myslienky inym smerom, tak s nou nebudem moct mat sex nikdy. Jedina sanca je, ze ona povysi lasku nad sex, co zevraj u zien nie je az take nemozne a mozeme spolu fungovat az do smrti.
Dievcata je to pravda, co mi povedal?

laurora

Ja uplne suhlasim so vsetkym co povedal/a Kvety zla.

Index k tejto stastistike ti poviem len tolko: Tato stastisika absolutne nehovori o sexe ako takom a o sexe po ci pred svadbou. Aj moji rodicia uvedli pri rozvode dovod: rozdielnost povah a to mali sex po svadbe, lebo boli veriaci a chceli si to nechat na neskor. A vies co sa stalo? Po svadbe zistili, ze si v sexe totalne nerozumeju, moja mama bola z toho znicena, lebo otec mal totalne ine predsavy o sexe, postupne si vseobecne prestali rozumiet. Sex moze vztah pokazit len vtedy ak im to proste neklape rozdiel je vsak v tom ze ked to zistia po svadbe, tak nastava dost velky problem. A ako bolo spomenute, krestanske pary velmi casto zostavaju v manzelstve, ktore je dysfunkcne. Ja sama som veriaca a pohybujem sa v takejto spolocnosti a na vlastne oci to vidim. No nazor som si nato spravila svoj. Moji rodicia chodli spolu dlho pred svadbou a mali sa moznost spoznat a aj bez sexu sa dokonalo nespoznali.
A k teme: tato cela tema je pre mna totalne nepochopitelna, hlavne ked som citala, nazor zakladatela, ze do svojej milovanej zeny nechce strcit nieco cim cura :O Nikdy v zivote by som takehto chlapa nechcela a NIKDY by som nechcela aby bol mnou muz posadnuty. Totiz to nie je prava laska, kde sa staram o potreby toho druheho, ale je to posadnutnost osobou, ktora je pre mna bohom/bohynou, a zabijem sa ak ju stratim. Nikdy by som sa nechcela zabit kvoli niecomu takemu a sposobit tak mojmu milovanemu, aj ked sa rozhodol vztah ukonct, traumu a vycitky na cely zivot. Toto je je skryty sebecky aspekt, celej tej posadnutosti prezyvanou laska...A aj chlapi si spajaju sex s citmi, nielen zeny...

adamko222

Index uplne suhlasim.. :) dnes su ludia sebeckí a nevedia sa vzdať svojich predstáva a planov a preto sa menželstva rozpadajú. My sme s manželkou pred svadbou snazili zit cisto aj ked to bolo tazke lebo nas to k sebe pritahovalo velmi. Teraz je sex brutalny. Jednoducho myslim si ze to nie je len o tom fyzickom pocite orgasme, ale hlavne o jednote dvoch ludi.

A k problemu co tu riesi Vlcko. Myslim si ze problem je v tom ze mas sex spojeny s niecim necistym. bud je to kvoli tomu ze pred tym si mal uz sexualne skusenosti s dievcatami a rozisli ste sa a jednoducho nechce ju dat na rovnaku uroven ako ich.
. a druha moznost je napr..
ze si pozeral porno alebo pozeras.. co jednoducho nema v sebe ani trochu lasky. Na oko to vyzera lakovo no skutocne to hnusne. Preto si myslim ze tato moznost je ta prava. a ver mi ze dievca ti neutecie ak ju a ona teba mas naozaj rad.. trpezlivost.. :)

index

V r. 2012 sa podľa Štatistického úradu SR rozviedlo 10 948 manželstiev. Vybrané dôvody rozvodu podľa zavinenia manžela/manželky:

alkoholizmus: 872 / 130
nevera: 1 206 / 822
rozdielnosť pováh,záujmov: 6 750/6750
sexuálne nezhody: 51 / 51

V posledných rokoch je trendom, že do manželstva vstupujú snúbenci vo vyššom veku (priem. vek nevesty v r. 2012 bol 29,57 rokov, ženícha 32,64 rokov), čo by mohlo naznačovať, že sú zrelší, zodpovednejší a dobre sa poznajú. Štatistika ukazuje niečo iné, keďže podľa rozsudkov súdov na prvom mieste figuruje ako dôvod rozvodu rozdielnosť pováh, záujmov a názorov. Zaujímavé je číslo sexuálne nezhody. Myslím, že každý si z týchto údajov vyvodí závery sám.

portal.statistics.sk

Kvety zla

index - hovoris o niecom o com vobec nic nevies, kedze si, ako si sama povedala, panna.
ukaz mi statistiky ktore hovoria ze sa najviac rozvadzaju pary kde obaja mali pred tym pohlavny styk.
aj keby to bola pravda - pary, ktore maju spolu pohlavny styk az po svadbe su zvycajne velmi veriace. tym padom je velmi pravdepodobne, ze budu v manzelstve zostavat aj ked je absolutne dysfunkcne.
radsej budem mat normalny zdravy vztah so vsetkym co k tomu patri, hoci by som sa nemala aj nikdy vydat, nez by som mala mat dysfunkcne a nestastne manzelstvo. a ano, na stastny zdravy vztah treba aj sex - skor ci neskor - zdravy sex, kde su partneri sexualne kompatibilny, maju podobny sex drive.

index

kvety zla, vieš čo je zaujímavé? Podľa štatistík sa najviac rozvádzajú páry, ktoré pred svadbou spolu žili a ako dôvod uvádzajú rozdiely pováh. To, že sa rozprávajú neznamená, že sa dobre poznajú. Skôr vo vzájomnom spoznávaní zostávajú na povrchu, sex je ich hlavným spojivom. Akonáhle si v niečom prestanú vyhovovať, nastáva kríza vzťahu. Vážne pochybujem o tom, že dnes je veľa takých, čo sa hrnú po pol roku do svadby, len aby mohli mať sex. Naopak, tí, čo čakajú so sexom až do svadby, si uvedomujú, že manželstvo je záväzok a zodpovednosť a dobre si rozmyslia, koho si vezmú za životného partnera.

Vlcko

Index, ono je to tak, ze ja by som aj rozumovo sex velmi chcel, no cit mi to nedovoli. Jednoducho je pre mna dokonala a ja sa citim ako keby nehodny alebo neviem ako to mam povedat. Ked to poviem tak sproste, tak jednoducho nechcem do nej strcit nieco, cim curam. Fakt neviem ako to presne vyjadrit. :(
Jednoducho mam take zovretie hrdla a hrudnika pri nej, ze to nedokazem ovladat. Ten cit je skratka prilis silny a vtedy muz nedokaze mat s dievcatom sex :( Ja ju nechcem za ziadnych okolnosti stratit a fakt neviem co mam robit. Ona je z toho nadsena, ze ju tak velmi milujem, nechce ma tiez stratit, ale ani ona nevie, co budeme robit dalej, lebo ona praveze tym, ze ma tiez velmi miluje, tak sex velmi chce, lebo dievcata to spajaju s citmi. :(

Kvety zla

index - ale on sex mal. pred svadbou. a nikde nehovori ze po svadbe by s nou sex chcel mat, skor hovori o tom, ze by s nou sex nemal nikdy. cize to co ty hovoris je sice pekne, ale naozaj si nemyslim ze aplikovatelne na tuto situaciu.
ps - to, ze ma niekto sex so svojim partnerom este neznamena ze sa spolu nerozpravaju a ze sa nepoznaju. podla mna prave naopak - je ovela pravdepodobnejsie, ze sa dvaja mladi ludia, ktori sa este dobre nepoznaju, do svadby zenu uz po pol roku "chodenia" len preto aby spolu mohli konecne sulozit - pekne po svadbe.

index

keďže som panna, bola by som veľmi rada, keby ma môj priateľ takto miloval a nechcel by sa ma pred svadbou dotknúť, cítila by som sa poctená a tešila by som sa z toho. Mladí ľudia dneška podceňujú čistý vzťah pred svadbou, ani nevedia o čo prichádzajú. Môžu toho druhého lepšie spoznať, lebo im sex nezaslepuje oči. Mať s niekým sex je záväzok, najmä ak ešte nie ste svoji. Myslíš si, že by si mal ten problém aj po vašej svadbe? Vtedy by už milovanie nebolo jej poškvrnením, ale prejavom tvojho sebadarovania sa manželke, ktorej si sľúbil, že s ňou budeš v dobrom i zlom až do smrti. Kiež by to aj ona takto vnímala. Ak nie, musíš rátať aj s možnosťou rozchodu z jej strany. Ale v tom prípade nie je chuť zabiť sa na mieste. Nemôžeš všetko vsadiť len na jednu kartu, ktorá keď nevyjde, tak celý život zabalíš. To prílišné naviazanie na ňu nie je dobré. Ak ju naozaj miluješ, chceš jej dobro a rešpektuješ jej priania. Ak by mala pocit, že pri tebe by nebola šťastná a chcela by odísť, mal by si ju nechať ísť - z lásky k nej. Nemôžeš nikoho nútiť, aby s tebou zostal nasilu, lebo v tom prípade je v tvojej láske ešte veľa sebectva.