Televizor sa sam zapina, to co je?

Príspevok v téme: Televizor sa sam zapina, to co je?
Deria

Neviem, ak je to mozne ale vie mi niekto vysvetlit, ako to, ze sa mi televizor sam zapne, bez toho, aby som sa ho dotkla? Teda on je na "stand by" a ked prejdem okolo neho alebo ked vojdem do obyvacky, niekedy sa stava, ze sa zapne! Sice nie uplne, iba to klikne, tak, ako ked ho manualne zapiname, obrazovka sa zacne rozjasnovat a zrnit. Vtedy ho rychlo vypnem uplne, lebo pravdupovediac, zakazdym sa zlaknem. Totiz vzdy sa mi to stane vecer/vnoci, ked vsetko spi.(alebo mozno som si to cez den nevsimla). Trva to uz dlhsiu dobu, par mesiacov.

maria4778

Možno to tu nepatrí ale chcela by som si kupiť teraz televízor a jediné zlavové kupóny na obchody najdem len na
-odkaz odstránený- ??

Mkio

TV je tak naprogramovaná. Ja si myslim, ze je to preto aby skor išla do šrotu. Lebo ak dosiahne určitý počet hodín tak sa pokazí a vy si kúpite novú. Aj mne to robi. A aj známym

lilyianka

áno, bol to on ..ja vždy všetko vypnem, keď idem spať a v izbe mám len NB a rádio ..a keďže NB svietil, tak to bol on .. nechápem to doteraz ..... škoda, že si už nepamätám aká pesnička hrala ... musela som ho otvoriť a vypnúť .. potom som spala pri zapnutej lampičke celú noc :-D odvtedy nič také ..aspoň si na nič nespomínam ..

Deria

lilyianka, fuha, to je sila! a pozrela si ten notbook dokladne, bol to on, co vyhraval? a viac sa ti uz nic podobne nestalo? ano, take veci su velmi neprijemne.

lilyianka

ja ti bohužiaľ tiež neviem poradiť, ale pridám svoju story .... raz sa mi v noci stalo, že sa mi asi o pol tretej zapol sam notebook a aby toho nebolo málo, začala mi tam hrať hudba .... niečo, čo som mala v NB stiahnuté .... ale ako sa to stalo nechápem ..dokonca nebol otvorený, ale zavretý ..takže tiež si to neviem vysvetliť, ale už to ani neriešim .... bolo to veľmi nepríjemné, keďže v izbe mám tmu ako v rohu a nikde nikoho ...

Deria

maoam, inac, mne sa toho "zahadneho" tiez uz vela postavalo! 2x som mala chvalabohu svedkov, takze som sa ukludnila, ze mi nesibe.:) ale toto s tou telkou..... no ta energia bude mat s mojou nejaku suvislost, o tom nepochybujem. lebo nikomu sa to u nas nestava, len mne.
pochybujem, ze sa niekto najde, co to vysvetli, o.i. tuto temu nevidi kazdy hned, ked pride na forum a medzi zdrav. problemy to nemozem vsunut. jedine ak psychicke :D ale ja ziadne nemam.

Maoam

Deria a UPLNE BEZNE sa mi vypinaju svetla :DDD a pod.
Same od seba, väcsinou tam, kde som JA. Isty cas som schvalne nechala zapnutu lampu na mechanicky gombik pri posteli a rano bola vzdy vypnuta a nie, ziarovka nebola poskodena vobec a lampa normalne fungovala.
Ked ju vyskusal niekto iny, nic sa nestalo.....:DDDDDDDD No aj Tv mi uz vypol, zobudila som sa v uplnej tme, ked som zaspala a urcite som sa omylom nedotkla ovladaca a nevypla ho sama, lebo ovladac bol mimo dosah mojej ruky velmi daleko na stole....toto su take veci,divne, ani timer nebol nastaveny.

No Deria, asi budes nejaky vnimavejsi jedinec :DDDD

wuuuuuuu bubuubububu :DDDD