Ako sa mam zachovať?

Príspevok v téme: Ako sa mam zachovať?
bejby0000

zajtra idem na oslavu priateľovej manželke. nemam s ňou veľmi dobre vzťahy, odkedy ma začala ohovarať, nerozpravam s ňou, len sa zdravime. na oslavu idem koli priateľovi, lebo tam nechce isť bezomňa. ja som oslavovala 18tku v januári, tiež som mala oslavu a boli všetci bozvani. ona mi nedala ruku, ani nezagratulovala, ani nepripila. nič. ako sa mam zachovať ja ? nechcem byť za najhoršiu, ale vobec nemam chuť jej čo i len ruku dať. no zas budem ja ta zlá. čo by ste urobili vy?

bejby0000

sak jasne, to mi aj nasi doma hovorili aby som bola normalna,.. je to chudera a kolko este toho je by som vam vedele popisat len sa mi nechce. len taka pykoska bola v uk 3 roky v usa 5 rokov a prisla domov s holym zadkom do 2izb bytu kde zila s rodicmi a sestrou a teraz sa po svadbe k nim nastahovala hlupana . uz ked nema peniaze tak dobre, ale to ze sa miesa do druhych a na seba nepozre takych ludi nemozem.

lilyianka

kašlať na ňu je to asi nejaká zakomplexovaná chudera, čo si chce urobiť "očko" u ich mamy ..... ty sa pekne zabávaj a nedaj sa ničím odradiť ..ani slovami, ani gestami, ani pohľadmi :)

bejby0000

ked sme sa spoznali , skamaratili sme sa, ale ona sa vydala za jeho brata, sa nastahovala k nim do bytu a zacala ma ociernovat pred ich mamou, a to ja nemozem aby mna niekto ohovoral a samA je prizivnicka, ma 30 rokov a moj pratel jej musi platit internet. ale to by ma netrapilo ako to ze JE (!) sedlačka a na mna kida a stara sa do vsetkeho. ked som sa dozvedela co je zac a ako pekne sa o mne vyjadruje vymazala som si ju fb z telefonu prestala som sa s nou rozpravat len sa jej pozdravim ked ju nahodou niekde stretnem alebo ked pridem k nim.

lilyianka

aj ja súhlasím v winki, proste ty sa nad to všetko povzneš .zato, že ona je nejaká "sedláčka", že ti ani ruku nevie podať, tak ty jej ju podaj a tvár sa celý večer, že je všetko fajn ..tak jej vytreš kocúra :)) inak a prečo sa vy dve nemusíte?

Prezývko55

Jasne ze chod, pekne jej pogratuluj a patricne ju vyzer :D co chces ked uz nic tak budes s priatelom, jedlo pitie a kolace zadarmo.