Nove NIVEA telove mlieko do sprchy

sona30

ja spekulant som vyskusala modre aj biele a nakoniec mam to bledomodre s bambuckym maslom. a pre mna najmenej vyhovujuce, moc kremove a dokonca s lepivym pocitom po ususeni uterakom. ale mozno na suchu pokozku to bude super..za mna nie.

WtWt

Vykusala som aj Baleu aj Niveu. Dobrý pocit z nakrémovanie mi vydrží len chvíľu potom mám zas pocit / potrebu sa nakrémovať. Neviem ako to dokáže vyživiť pokožku sa pár minút a potom sa to hneď zmyje. Možno to pôsobí len navonok a po dlhodobom používaní sa môžu vyskytnúť problémy so suchosťou a nedostatkom hydratácie kože. Nedôverujem tomu ale na leto to môže byť príjemná varianta keď je horúco a človek sa lepí a ešte sa normálne krémovať , tak jo:D Prešla som však nadobro od telových mliek a nahradila ich kokosovým olejom , som spokojná :)

Tanynkka

Ja som to skusila tiez koli emme a velka spokojnost. uz som si kupila celu nadobu -tmavomodru.

fakt prijemna a hebka pokozka a prijemna nevtireva vona Nivei cim su aj tak znami.

- s tym setrenim vody asi hej ale da sa aj setrne nerobme s toho hned scenu a zaspinit si sprchu to chce asi neaky dar neviem niekedy ma fakt pobavia tieto komenty :)

Nive do sprchy odporucam ale kazdy ma inu pokozku takze aj to treba brat v uvahu :) pekny den cucoriedky

Dominika1

Ja mám tmavomodrý na suchú pokožku a som s ním veľmi spokojná, má príjemnú jemnú vôňu, pokožka je hydratovaná, a vôbec nie je mastná, takže sa môžem hneď obliecť. A rozhodne to šetrí čas. Odporúčam :)

odpovedam

Nela41, minanie zbytocneho mnozstva vody ti pride mudre? Aj podla mna je to telove mlieko hlupost. Navyse, taketo vyrobky len nicia elektrolyt pokozky, takze su navyse aj nezdrave, priam skodlive. Nuz, ale kazdy sme si zodpovedny za vlastne zdravie.

ajusenka

Ahoj ja mám biele na normálnu pokožku a možem povedať že je výborné používam ho denne, pokožka je hebká a nieje mastné ,hned sa možem obliecť . To že by špinilo vanu som nespozorovala ;-) určite si ho kupim znovu :)

simka111

ja som skušala vzorky ktoré boli v emme, zda sa mi veľmi dobry, pokoža bola hebka a dosť dlho vonava,pokožka nebola taka napnuta ako ked sa osprchujem bežným sprchovým gélom, možno sa minie viac vody,ale zas na druhej strane je to dobrá vec pre ludi ako som ja, zožnujem dlhu sprchu,preto si to telove mlieko dam skor tam,ako potom ked sami už nechce kremovať...

Nela41

milli už hlúpejší dôvod si ani uviesť nemohla :)

Inak ja som ho neskúšala, ale vyzerá to fajn. Určite to skúsim keď sa mi minie normálne telové mlieko na ktorom mi vadí mastný film dlho po natretí.

Zuzzana

Ja som skusala obe vzorka ale nie som vobec nadsena...Cela vana aj sprchovacia hlavica ostali masne,lepkave a ja som malaco robit aby som to vycistila...Ak by som mala toto rioesit po kazdej sprche, asi ma klepne :D

milli11

Podla mna to pride ako uplna zbytocnost a clovek len minie viac vody.

Priklady:

1. Osprchujem sa, dam si mydlo, osprchujem sa, dam si normalne telove mlieko.

2. Osprchujem sa, dam si mydlo, osprchujem sa, dam si mlieko do sprchy, osprchujem sa.

Ked si predstavim, ako v mnohych krajinach NEMAJU DOSTATOK pitnej VODY a nam ponukaju taketo PLYTVANIE, no fuj.

Uz len cakam, ze vymyslia aj deodorant, po ktorom sa bude treba osprchovat a potom aj vonavku, po ktorej pouziti sa bude treba osprchovat.

Podla mna to vobec nie je dobry napad.