Neustale pribudajuce znamienka

Príspevok v téme: Neustale pribudajuce znamienka
girl 454

Zdravim, uz nejaky cas na sebe pozorujem ze mi rapidnym tempom pribudaju znamienka roznych tvarov, rozmerov a odtienov, vzdy ide o tie hladke sytohnede. alebo aj svetlejsie, vacsie ale aj male..myslim ze su medzi nimi aj pehy, co bude asi dedicne
velmi mi to vadi jednak z estetickeho hladiska to vyzera priserne uz som fakt cela obodkovana a takisto neviem ci zo zdravotnej stranky nieco nehrozi..mam navsitit koznu? zda sa mi to hlupe chodit tam s tym ze mam vela znamienok, navyse co by mohla spravit? da mi vysetrit vsetky tie desiatky znamienok ktore mam?
inak opalujem sa striedmo, v lete trosku viac, no neprehanam to a pocas roka takmer vobec, do solarka nechodim
chcela by som sa toho zbavit ale to nie je jeno znamienko ale spusta a vacsina ich je velmi vyraznych

agartio

Ak si myslis, ze tam uvidis ukazkove cervy z fotiek, ktore vytiahli zive v laboratoriu, a dali ich do alkoholu aby sa nerozkladali, a potom ich vyfotili pod dokonalym svetlom, musim ta sklamat.

GoFruit

Jarny kvet zaujimave ty si si presla antipara kurami ale ini nemozu? Viem ze chces upozornit na to ze netreba byt fanatikom a hladat za vsetkym parazitov ale ked ma niekto zdrav problemy s ktorymi si nevie rady tak je dost rozumne ist cestou odparazitovania. Clarkova pise ze za nocne potenie a narazovy kasel mozu skrkavky a pasomnice. Ja neviem ci je to pravda. Ale aspon to vysvetluje co mne konkretne je. Som zvedava aku diagnozu by podla toho spravil doktor.
Viem ze moze byt ovela podstatnejsie vyriesit svoje emocie a navysit vibracie organizmu zmenit sav lepsieho a stastneho cloveka (v takomtele sa parazitom nepaci)ale toto je ta najtazsia cesta. A ked ma niekto vazne zdravotne problemy tak je ovela lahsie sanajskor odparazitovat a potom si clovek moze menit co chce.
Dedicnost su casto len vyhovorky doktorov ktori nevedia vyliecit. A inac parazity prechadzaju z matky na dieta v maternici a potom samozrejme velmi lahko medzi ludmi vseobecne.

neskusena

parazity?
ja si skor myslim ze to je dedicne, kedze cela nasa rodina je poznamienkovana po celom chrbate.
jeden sa stravuje tak, druhy onak. a to nemyslim len vztah rodic-dieta co ziju v spolocnej domacnosti.

MultiLevel

Jarny kvet, uplne s tebou suhlasim. Ked som tu diskutovala v tejto teme pred nedavnom, tiez som mala pocit, ze tu niektori akosi fanaticky pisali o parazitoch....najlepsie bolo, ked tu ktosi napisal, ze uz nedava svojmu manzelovi ani pusu, aby si nepreniesli parazity. To uz mne prislo vyslovene chore a do taketo stadia prist nechcem :D

jarny kvet

aha aky pekny obrazok :D www.zdravie.sk. takymto ludom sa vobec necudujem, ak maju nejake hady v bruchu. cicku asi odcervuju ale sebe asi nikdy nedali tabletky. vdaka Bohu, od mala mi toto bolo odporne, aj ked som podla niektorych bola fajnovka. tak radsej budem aj vacsia fajnovka, niet nad zdravy sedliacky rozum

jarny kvet

tak to nie, ja nestrkam hlavu do piesku. tymto obdobim som si presla uz :) ja som presla snad vsetky protiparazitne programy, vsetky mozne lieky, kury, bylinky, bola som u Knapcovej, tiez "kvaziparazitologicky", priam fanaticky som to riesila, ako asi vy tu teraz. a nic extra nikdy nebolo vidiet vo wc, priklanam sa preto ku tomu, ze u mna islo skor o prvoky, lebo mi vyrazne pomohol kremik. a najma, skutocne dobre som sa zacala citit, az som to prestala riesit, a uplne som zmenila myslenie (na take, ako som mala kedysi, bez strachov atd.). takze ano, ja tvrdim, ze je to najma o nasich postojoch a dusi. tym netvrdim, ze niekto nemoze mat problem aj s velkymi parazitmi, isteze moze, ale nemyslim si, ze je to az tak caste ako sa teraz rozputava tato hysteria. ja hovorim z vlastnych skusenosti, co mi realne pomohlo a co nie, kazdy moze mat ine skusenosti. cistiace kury su iste dolezite a treba ich zaradit do zivota. ale ked si budes predstavovat ze za vsetky tvoje problemy mozu len parazity, akurat si ich budes aj skutocne pritahovat. cele zle.

katarus

jarny kvet, dík za odpoved, Macháčková asi nie je tá správna osoba, ktorá by pomohla. Hladala som tu na fore o nej a samé negatívne veci tu píšu.
Nič si z toho nerob,že ostatní sa zaoberajú so zdravím a konečne prišli pravdepodobne na koreň veci, ty len strč si hlavu do piesku.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

jarny kvet

link mi funguje, ale ak tebe nie, tak si daj v youtube ze Water - The great mystery.
no mozes mat parazity, napr. spirochety, prvoky, nejaky velmi odolny bacil vo forme biofilmu... proste, zameriavas sa akoby vylucne na cervy, a pritom vobec nemusis mat velke cervy, ale nieco take malicke, co vo wc proste neuvidis. nie kazde bravcove je niecim nakazene, taktiez ak maly psik mal nejake cervy, vobec si ich nemusela chytit od neho, ak si dodrziavala normalnu hygienu a nejedla s s nim z misky, ci spolocne zmrzlinu (aj takych expertov poznam). alebo su aj taki, co si neumyvaju ruky pred jedlom, no vselico. ale nie je to nevyhnutne, ze urcite sa clovek nakazi niecim od zvierata. a nezabudaj, my si navzajom neovoniavame zadky ci vykaly ako napr. psy na prechadzke, nejeme surove maso alebo nejaku tu mys ako macka... nie je dobre byt prilis paranoidny, to je tiez skodliva emocia.