Zase mám fibrómy

vitavi

Tvoria sa ti z prebytkov bielkovín a nevhodných tukov. Pochádzajú z mäsa, syrov, vajec a k ich rastu prispieva jednoduchý cukor a povzbudzovacie látky, chémia.
Môžeš ich odstraňovať, budú sa tvoriť, ak bude z čoho.

biela mačka3

pred 2mi týždnami mi pri sono zistili tzv. BI RADS 4b, biopsia ukázala číslo 3 - mám ísť na kontrolné sono o pol roka... v oktobri 2012 mi ale brali fibróm, pri ktorom som mala BI RADS 2, na sprievodnom liste bolo vtedy napísané, že sa odporúča odstránnenie fibrómu... prečoí teda 2ku som si mala dať odstrániť a pri 3ke stačí kontrolné sono o po, roka? K lekárke na pokec som objednaná začiatkom júla

RNG

Nedostatky su skodlive pre telo, treba ich doplnit. Prirodna forma progesteronu, nie chemicke nahrazkove lieky, nie je skodliva pre tych co ho maju malo.
A vo forme kremu sa absorbuje a davkuje pre telo ppostupne, co je idealne.
Vybuchy zlosti su nervova zalezitost, , najma kolisajuce neurotransmitery v mozgu a stres, co treba tak isto kontrolovat.

biela mačka3

ja mám nedostatok progesteronu - mimochodom, to sa prejavuje aj nekontrolovatelnymi vybuchmi zlosti - ale ked budem brat hormony, zase to moze mi poskodit niecoo ine...

RNG

Rozne neziaduce utvary v tele sa tvoria najma pre nedostatky niektorych enzymov, ktore ich maju rozpustat, ale niekedy je to aj hormonalne zavisle. Yam a progesteronovy krem tam mozu pomoct a samozrejme silne entericky pokryte enzymi a taktiez doplnok jodu a selenu, ktore podporuju rozne hormonalne aj enzymaticke procesy v tele.

vitavi

Biela mačka, o bielkoviny sa neboj, tie by nemali byť základom stravy. Mliečne výrobky a mlieko sú podstatou tvojich problémov. Tým sa im zďaleka vyhýbaj.
Základom stravy a hlavným zdrojom energie a živín pre teba by mali byť obilniny. Potrebuješ ich na prečistenie a získanie čistého zdroja energie, ktorá nemá vedľajšie škodlivé odpady, nespôsobuje zahlienenie, ktoré je pre teba veĺmi riskantné. Uvaríš si z nich kaše, placky, knedlíky, cestoviny, všetko z celých zŕn domäkka.
Obilniny doplníš zeleninami domáceho pôvodu, ktorých je veľa druhov a upravíš si ich rôznymi spôsobmi, doplníš trochou strukovín a prospešné sú i ryby. Na spestrenie požiješ bylinné koreniny a semienka, panenský olej v minimálnom množstve.
Týmto postupom si zlepšíš psychiku natoľko, že sa zlepšia tvoje vzťahy s okolím, len prečkaj obdobie čistenia a vylučovanie hlienov, ktoré je náročné.

biela mačka3

no, keby to bolo aj iné, ako fibrómy, ani by ma to nemrzelo, rodičia ma nenávidia, nemusím ani žiť!!!!!!!!

biela mačka3

Čo budem potom jesť? Som vegetariánka, čiže mäso nejem, keď nebudem jesť ani mliečne, tak nebudem mať bielkoviny...ok, tie sú aj v strukovinách, ale tie tiež nemôžem jesť na kilá....