Nohy "ofuknute" klimou

Príspevok v téme: Nohy "ofuknute" klimou
TinaM

Zdravim vas,

priatel travi vela casu v aute (aj dlhe trasy mimo SR). Prave som s nim hovorila, nedokaze sa ani postavit a ist na wc. Dovod? Klima v aute mu ofukla priehlavok nohy a asi slachy a poviem vam, mal slzy na krajicku ked mi volal (a to je uz co povedat). Poradte mi, co na to pomaha, ako to zmiernit? Podotykam, ze je mimo SR (povedala som mu, nech zavola lekara, uvidime, ci ma posluchne).
A este vas prosim, neriesme skodlivost klimy a jej spravne pouzivanie, na to mozme zalozit novu temu.
Dakujem

fero11111

ja poradit neviem lebo nemam take problemy ale mam byt klimatizovany komplet robotu tiez a nikde nikdy som nemal problem auto detto hm neprijemne :) len sledujem co klima sposobuje tak som rad ze mne zatial nic :}

L.Borgia

netreba to podceňovať, prievan aj klimatizované priestory vedia narobiť viac zla ako úžitku ... tiež som zaregistrovala, že ak sa dlhšiu dobu zdržiavam v nákupných centrách - v klimatizovaných priestoroch, prechladnem a pobolievajú ma aj členky.

potom si doprajem relaxačnú masáž a voňavý kúpeľ na prehriatie a celkové uvolnenie ...

0vecka

tie prbolemy idu s vekom ... ja by som to dal do teplej vody a drzal v teple aj ked je leto tak si dat podkolienky alebo nieco podobne.... tiez ma obcas ofukne..

pe84

podla mna by mu mohol pomoct nejaky hrejivy masazny gel ako alpa alebo nieco podobne, to sa musi dat zohnat aj v zahranici a riadne vymasirovat a zabalit, nech sa to vyhreje, ja to tak aj detom robim, ked im nozky prechladnu vonku

ebi7777

ahoj, určite najlepšie rada bude, ak navštívi lekára.

Takéto čosi sa prihodilo otcovi môjho frajera. Tiež pri šoférovaní si držal ľavú ruku na okne...
Strašné bolesti mal, chodil potom aj na rehabilitácie, manželka mu masírovala každý deň s nejakou masťou rameno...a aj nejaké lieky bral.

gl

Samo mu to neprejde. Prievan, vietor, klíma a pod. sú svine a dokážu človeku poriadne (a na dlho!) znepríjemniť život. Treba ísť za lekárom, nič iné sa poradiť nedá. Snáď len, aby sa vyhýbal vyššie spomenutému.