Aká farba vlasov?

Príspevok v téme: Aká farba vlasov?
guesmi

Dobrý deň,
veľmi by som si chcela zafarbiť vlasy na blond, ale nie úplne peroxidovú, skôr takú tú zlatú farbu. Stále váham nad tým, či sa mi bude hodiť k pleti a celkovo či to bude správna voľba. V skutočnosti mám pleť ešte o niečo tmavšiu ako na fotkách a vlasy rovné. V prípade, že blond by sa mi nehodila, bola by tmavohnedá lepšia?
Za každú odpoveď veľmi ďakujem. :)

imgupload.sk

imgupload.sk

Lulita

mas taku mysaciu farbu, prave takym typom blond ide, myslim, ze ti aj fajn chyti, skus nejaku Loreal perfect, alebo chod ku kadernicke, aby to nahodou nevypalilo na zlto

silencio

Mna kadernicka odhovorila od blond a ked mas tmavsiu plet radsej bud blizko povodnej.bola som sa poinformovay u piatich kadernickach na ich nazor na moje vlasy a nazory boli rozporuplne.tiesz povodne mam dost tmavu plet a povodna farba vlasov je tmava popolava ciernohneda malokto ma taku farbu ako ja a pohravala som sa s myslenkou blond ale kadernicka ma odhovorila.dala som si effesor cela farba mi zisla a spovodnymi vyzeram ovela lepsie su tmave ale nie ayte cierne ale povrch mam popolavy.kto ma povodne tmavsiu plet pozor na blond.prv len pramienok skus.