Kvasinky ako sa ich konečne zbaviť?

Príspevok v téme: Kvasinky ako sa ich konečne zbaviť?
berny

Dobrý deň ;( trápi ma kvasinkova inf. Už 7 mesiacov.mam svrbenie som si už zvikla ale je to nepríjemné.nad klitorisom sa mi spravila ranka ako by som sa porezala..odporný hnis my niči život.Môj gynekológ zomna ťaha peniaze a nič nepomáha ..naposledy mi vypísala posvovu masť a tabletky.oreganove kvapky a nic mi nepomáha už aj canesten som skúšala a nič...už som zúfalá platím za nič..už som schudla 10kg koli tejto chorobe.prosím pomôžte mi .Ďakujem za každú radu

M007K

Mna toto trapilo priblizne 6 rokov. Tak isto som stale brala nejaku chemiu a nepomahalo to napriek tomu ze podla vysledkov mikrobiologie boli kvasinky citlive na vsetky antibiotika. Ale konecne som nasla riesenie. Recept starych mam, moze zniet bizardne ale je to jedine, co mi pomohlo a myslim si ze to stoji za to. Pomohol cesnak (protizapalovy, antimykoticky ucinok). Lokalne zavedeny na hodinku dve. A bol pokoj. Ked zacnem nahodou zase citit ze nieco nie je dobre tak to zopakujem a odvtedy nemam ziadny problem. Koniec zufalstvu. Odprucam aspon vyskusat.

MultiLevel

Pomoc ti mozu rady od RNG, ale tak isto je skvele to, co pise "odpovedam". Treba telo zbavit kvasiniek. Neverila by si, aku sarapatu dokazu v tele urobit. Hlavne same sladkosti a celkovo zle stravovanie. Treba sa dlhodobo dobre stravovat, napravit si svoje zvyky, ktore su u mnohych ludi katastrofalne...Hlavne to sladke treba vylucit na isty cas uplne z jedalnicka. Drzim palce a hlavne vydrz, inak sa toho nikdy nezbavis

Karinkaaaa

Cau berny, lieky od lekara ti vobec nepomahaju? A zaoberal sa tvojou imunitou? Mne sa vracali mykozy kazdych 6-8 tyzdnov niekolko rokov, no cele zle. Bola som asi u troch a az potom sme sa dostali k imunite, strave... a brala som sucastne aj wobenzym, su to enyzmi. Na nete som si nasla ze maju aj studie o tychto opakovanych mykozach. A, mne wobenzym zabral a som spokojna, mykozy sa mi zatial nevratili (je to uz 8 mesaicov) takze fajn.

odpovedam

Mala by si si dat protikvasinkovu dietu, je dost neprijemna, pretoze mozes jest len maso, ryby, zeleninu a vajicka. Ako doplnok este olejnate semena a orechy. K tomu uzivaj oreganovy olej v tabletkach, kokosovy olej a su aj caje proti candide.

Kvasinkova infekcia je choroba celeho tela. Je to nevyvazenym stravovanim. To, ze prejde z criev do posvy, je uz len znak toho, ze sa to siri. Treba uzivat entericky potiahnute probiotika, mikrovlakninu a probiotika vkladat aj do posvy (gynocaps). Treba to liecit komplexne, je to problem imunity a prekyslenia organizmu. Len tak jednoducho sa toho nezbavis.