Môj príbeh - moje najmilšie

Príspevok v téme: Môj príbeh - moje najmilšie
BAc

Ahojte.

Chcem vás dopredu poprosiť o to, aby ste sa zdržali hlúpych komentárov, verte mi - mala som ich už dosť. :(
Ide o moje zvieratká. Jednoducho mám rada každé jedno zvieratko, tak si viete predstaviť, ako mám rada tie svoje a ako ich strata veľmi bolí... popravde... pred vyše rokom mi zmizol kocúrik... pred 4. mesiacmi zase mačička... tej istej farby... kocúrik mal 5... mačička 1... ľúbila som ich,ľúbim, aj ľúbiť budem.. :(:(:( nikdy sa ich telíčka nenašli, aj si snažím nahovoriť,že sú ešte nažive..ale... prečo by sa inak nevrátili? :( Hľadali sme ich-nenašli sme nič.:/ jedna moja kamarátka mi hovorila,že u nej sa zdržiavajú presne mačičky podľa môjho popisu. tak som tam našla 5. ročného kocúrka.. ale malú cicu nikde... kocúrik pár krát u nás prebehol, neviem .. :( Cica môže mať niekde mačiatka, ale neviem iste.. :( Niekedy mam pocit, že sú tu,že sú stále pri mne .:) :/(
Neviem,čo mám robiť ani aká je pravdepodobnosť, že sú ešte naživo.. len som chcela nejaké skúsenosti asi so stratou zvieratiek a s ich nájdením.. u cicky sú to 3 mes. , budú 4. :(((( som z toho veľmi smutná, mám dom a ešte jednu krásnu mačičku..:-) ,ktorá je maminkou tej ryšavej cicky... bohužiaľ, kocúrik kastrovaný nebol, chodieval preč,ale vždy sa vrátil..:( Asi som sa potrebovala len vyrozprávať..ďakujem ...

Naja85

Dakujem. Pekne chvile uz zazivam, ked mi o 6 rano skace po hlave a skrabe mi nohy:P(ale inak macky kazdemu odporucam, su to uzasne stvorenia, take svojske, take ine, ine ako psy). Ja som nejak druhe zviera nechcela, z urcitych dovodov, ale nejak bolo a nejak bude:). A pri mojom stasti, este aj toho kona dakde najdem:D. Ale nie. V rodine maju dvoch bielych poncloch a ziadne podmienky pre ne, tak ak sa postasti, tak raz mozno budu moji(uz raz boli darovane do super podmienok, ale "vdaka" svojim majitelom=mojej rodine boli vratene a uz ich nikomu nechcu dat, radsej nech pri nich trpia:/).

Deria

Ahoj Naja, ako keby som bola tusila, ze Minko uz zostane u teba.:) Tesi ma, ze sa ma dobre....pravdaze tvojou zásluhou! Zelam ti s Minkom vela peknych chvil. A ked najdes nejakeko opusteného kona, daj vediet!:D

Naja85

Minko je uz adoptovany:). Mnou samou:D. Dlho som ho inzerovala(od polovice septembra), ale nikto sa nan nehlasil. A potom, ked som sa uz rozhodla(a oststni clenovia domacnosti s tym suhlasili), zacali sa ozyvat zaujemcovia. sranda no. Neverim na osud, ale v tomto pripade neviem-Minko je moj meninovy darcek, lebo som si ho nasla presne v den mojich menin(ja hovorim, ze je to nova kozusinova penazenka, do ktorej davam money:P) a este je navyse cierny. uz mam cierneho psa, tak preco nie aj cierneho kocura a ma aj bielu bodku na hrudi, aj mopj cierny pes taku ma. Tak uz len cierneho kona(ale teraz som to zakrikla, takze bude pre zmenu biely:D-mam nejake zvlastne "stastie" na zvierata ciernej a bielej farby, to je asi moje prekliatie).

Deria

a to uz preco?! ved uz bral antibiotika, co nepomohli? lebo tolko chemie naraz...fuha, ved to je mlade, slabucke maciatko, ktore potrebuje prave teraz posilnit imun.system. no ale dufajme, ze vet. vedia, co robia, asi je to nutne.:(
v kazdom pripade ma tesi, ze minkovi sa vedie lepsie.:)

Naja85

Maly sa ma zatial dobre-jasime sa, skaceme, hryzieme prsty na nohach. Vcera som vsak bola na klinike kvoli par veciam a nakoniec som skoncila s antibiotickou mastou do oci, kvapkami do nosa a strongholdom na usny svrab. A samozrejme som sa zabudla spytat, aka je pravdepodobnost, ze sa nakazil/nakazi aj moja fenka. Ale asi pojdem kupit aj pre nu nieco, pre istotu.

Deria

juj, chudatko, tak si teda vystalo! vsak aj ty! ja viem, co to je, bat sa o zvieratko a trpnut, ako to dopadne. ale ma velmi tesi, ze ste ho dali dokopy!!:)opytaj sa veta, ci to mlieko nevadi s tymi antibiotikami. a potom, ked doberie AB, ci mu mozu dat nejake probiotika na crevnu floru. ako iste vies, AB ju pekne znicia. takze len tak dalej!:)

Naja85

Deria, bol podchladeny a hrozne vycerpany a dehydrovany a ktovie, ako casto papal. Myslim si, ze zmokol(v utorok a v stredu u nas prsalo), a uz to vsetko islo zle.

Konecne sa vcera rozpapal a dnes rano sa aj prvykrat u na vykakal-uz som si vsak robila starosti, ci nema zapchu, lebo krasne cikal, ale ziadna kaka. Zajtra este musim skocit na kliniku pre dalsie kapsicky, lebo mu strastne chutia:)+stale mu tecie z nosika, aj ked mu dali injekcne na 14 dni antibiotika. To umele mlieko mu chvilu chutilo, ale teraz uz nejak vymysla-no co, je to chlap:).

Deria

nooooo takze ho uz mas doma, super!!! ale ved je v dobrych rukach, urcite to zvladnete.:)jej, minko je taky mladucky?! nedozvedela si sa, co to mohlo byt?
fiha, tak to je ozaj dobra cena, kludne napis, kde su taki dobri veterinari, zasluzia si to!:)

Naja85

Cena bola perfektna-zaratali mi len pouzite lieky a jedlo, takze len 18 eur za skoro 2 dni na vet. klinike(hospitalizacia tam stoji 30 eur do 24 hodin). Skvele pani doktorky a pan doktor:).

Teraz este musim pozhahat mlieko pre maciatka, lebo na klinike nemali, len pre steniatka. Dali mi zatial speci kapsicku, tak tu dokrmim a potom by som chcela radsej tym mlieckom-je to predsa len lepsie. Inak je to kocurik, takze Mino a ma asi len 2-3 tyzdne, vaha okolo 250 g. este stale nie je nic vyhrane, doktorka povedala, ze je to na nom, ci zabojuje, ale je v lepsom stave, ako sme ho priviezli.