Diplopia

Ontário

Dobrý večer Tono. Mám 21 rokov. V mladosti som bol 2 krát operovaný na škúlenie pravého oka. Bez okuliari mi oko uchádza dodnes, s nimi nie. Asi pred necelým rokom som začal vidieť dvojmo, no len s okuliarmi. Bez okuliari sa mi to nedeje. Zmenil som kvôli tomu aj očného, lebo jeho vyšetrenie na toto..škoda reči. Teraz mám výbornú doktorku, odborníčku, no s týmto dvojitým videním mi odporučila sa obrátiť na pani doktorku Zelníkovu do Žiliny. Ešte som jej nevolal, mal by som.

aismen

bol som na operaciji lasek obidvoch oci Alegreta minuly rok,neviem ci to s tim suvisi ale vidim dvojmo asi pol roka, da sa to vyliecit dakujem pekne za odpovet.

migo

halllo mam priatelku ktora ma podobny problem nastalo to nahle a teraz pojde na vysetrenia do blavy a potom aj na operaciu aka je moznost ze sa jej to ustali a kto by mi vedel pomoct nejakym blizsim sposobo potrebusem o tomto co najviac inf..dakujem

age44

diplopia sa najcastejsie vyskytuje u malych deti so skulenim. aby mozog potom nespracovaval dvojity obraz, zacne potlacat obraz zo slabsieho oka a vznika tupozrakost, cize nieco ako monovision. ale takto, v takom veku, z nicoho nic? a co tak vysetrenia mozgu? CT? netlaci nieco na ocny nerv?