Krvacanie po sexe

T.

Môže to byť aj z ranky, tá sa vypaľuje, opýtaj sa na gynde..
Navštív ganekologičku.tá vie najlepšie..a vôbec to nemusí byť žiaden príznak rakoviny, ako ti to tu niektorí spomínali. Aj sa som mala takéto problémy,dnes už nemám. Určite by som volila aj sonografické vyšetrenie.

Ammi

veronka25 - krvácanie po sexe znamená, že niečo nie je v poriadku a ver či nie, tuto na tejto stránke ti nikto nevidí do tvojej pošvy a nepovie ti čo ti je. Takže ak skutočne krvácaš navštív svojho gynekológa. Neboj sa :) čím skôr sa odhalí príčina, tým skôr sa dá zakročiť. Takto sa nad tým budeš trápiť. Z osobnej skúsenosti ti môžem povedať, že u mňa to bol prejav rakoviny.

otazka123

Ja tiež krvácam po sexe. Bola som u gynekologičky, povedala že mám ranku v pošve, ktorá pri pohlavnom styku začne krvácať.. dala mi polygynax - čipky, že mi to zaberie. Využívala som ich, myslela som si že mi to prešlo, a včera som mala pohl. styk a znova som krvácala. Pôjdem znova za gynekologičkou ale kým tam pôjdem nemali ste niekto to isté? Ako sa to vylieči taká ranka? Predpísala mi zlý liek?

L.Borgia

zdravá žena by nemala krvácať po pohlavnom styku, ak sa ti to stalo opakovane, niekde bude problém ...

ber na vedomie, že krvácanie po sexe môže byť jedným z príznakov rakoviny krčka maternice. nepodceňuj tento fakt a šup na gynekológiu!

fero11111

nic normalka aj moja krvacala po sexe ked bol dost prudky dkonca dostala male kramy :) 2 dnove podla mna nech je viac jemnejsi tam dole a bude to ok