Arytmia - kde je problém?

Príspevok v téme: Arytmia - kde je problém?
ivka113

Dobrý deň,
potrebovala by som poradiť s mojim problémom.
Mávam arytmiu srdca, konkrétne mi vynechá jeden úder - je to už niekoľko rokov, stáva sa to sporadicky, raz za mesiac dajmetomu, bez ohľadu na fyzickú námahu, práve naopak, len keď ležím, resp sedím. Bola som s tým u doktora - internistu, robil mi niekoľkokrát ekg, sono štítnej žľazy, krv, všetko OK, nasadil mi len magnézium.
A teraz môj problém - včera sa mi stalo, v noci, keď som zaspávala, že som to znovu pocítila, tak som to nebrala nijak vážne, no trvalo to nejako dlhšie ako zvyčajne - asi 10 min a bolo to intenzívnejšie. Ani neviem ako som zaspala - spala som bez problémov. Ráno som sa zobudila, chvíľu bolo OK, no opäť to začalo, tak som vstala a prešlo to. Po chvíľke som si opäť ľahla a zase to začalo. Vstala som a prešlo to. Bola som z toho dosť paf, lebo neviem prísť na nejaký dôvod, prečo by to malo takto fungovať?? Cez deň bolo všetko OK...
Čo sa týka môjho zdravotného stavu, gynekológ má podozrenie na endometriózu a dlhšiu dobu trpím občasnými bolesťami kostí - neviem či to s tým niečo môže mať - inak nič, mám 24. Doktorka mi predtým povedala, že pokiaľ to nie je sprevádzané bolesťou, nevoľnosťou, dýchavičnosťou alebo niečím podobným (čo nemám), tak sa to nemusí riešiť.
Mám teda 2 otázky:
- od čoho to môže byť, resp prečo len v ľahu, keď vstanem tak sa to spraví?
- teraz tŕpnem, či sa to bude opakovať, a ak áno, riešiť to opäť s doktorkou, alebo ešte počkať, ako sa to vyvinie?

ďakujem vopred za radu.

Deria

srdcovka, ty teraz hovoris, ako ten, co niesol mrtvolu na pitvu: mrtvy krici: preboha, kam ma nesiete, ved ja zijem?! a nosic odpoveda: ticho budz, dochtori vedia lepsie!
no, sranda musi byt.:)
isteze nie je dobre sa sledovat, lebo psychika je velmi dolezita a vela chorob sa da naozaj privolat. na druhej strane, z niecoho ta porucha musi byt! ja by som veru tiez spokojne nespavala, keby sa mi to opakovalo. urcite by som sa poradila aj s inym doktorom.