Veľké bolesti v podbrušku

Príspevok v téme: Veľké bolesti v podbrušku
marsika

Ahojte,

prosím poraďte mi alebo napíšte vaše skúsenosti.

Asi pred 4 mesiacmi sa mi stalo , že sa po milovaní s mojim mužom ma strašne začalo bolieť v podbrušku. Potom ma zalial studený pot. Išla som záchod sa vycikať a keď som sa vrátila do izby som stratila na pár minút bezvedomie. Bolesti stále pretrvávali aj keď som sa zobudila. Potom to po pár minútach prešlo . Bola som aj u gynekológa ale ten mi nič nepovedal ako som mu vyrozprávala čo sa mi stalo. Tváril sa tak trochu prekvapene a povedal mi , že ma ide pozrieť. Absolvovala som gyn.vyš. a povedal všetko je ok.

Včera mi po sexe znovu začalo byť zle. Proste znovu neznesiteľné bolesti v podbrušku , studený pot a potom mi začalo byť strašne zle proste na vracanie. Tak sa aj stalo ... po cca 10-15 min. bolesť prešla.

Prosím poradte od čoho to môže byť ? Aj pred tým sa mi už stávalo niekoľko krát, že ma bolelo podbruško ale nie až tak do neznesiteľnej bolesti ...

Biela Kobra

Používate pri milovaní kondóm? Ak nie, môže to byť pokojne alergická na jeho spermu alebo sekrét. Ľahko si to overíš, ak použijete kondóm a nič sa nestane, je to to. Alergie sa môžu vyvinúť aj časom. Ak nie, treba ti komplikovanejšie gynekologické vyšetrenia - vnútorné sono, hormonálny profil atď. Môžeš mať pokojne nejaký hoci aj maličký myóm, ktorí ti tlačí na citlivé miesto a pri styku sa tlak zvýši a nešťastie je hotové. Môže to byť neurologický problém a to je už komplikované zistiť, rovnako ako zrasty. V tom prípade by ti pomohli lieky typu No-spa alebo niečo od neurológa, no diagnostika je tu fakt na dlhé lakte.

smutna22

Mňa tiež bolievalo v podbrušku pri tom....gynekológ mi povedal, že to je normálne, ale že antikoncepcia mi zastaví tú bolesť. A tak aj bolo. Pichanie v podbrušku ma prešlo...asi po roku som tabletky vysadila a bolesť sa mi už nevrátila, resp. len málokedy pocítim to pichanie..

sykmre

Dobry den moja priatelka ma take iste problemi a nevieme co dalej .. Marsika vam uz pomohly s tymto problemom ako ste pokrocila s tymto vasim problemom ?