Hladovka od 29. 08.2013

Príspevok v téme: Hladovka od 29. 08.2013
Tulla

Ahojte, od stredy idem na hladovku, potrebujem schudnúť minimálne tých 15 kilo, mám na to 18 dní, som ochotná spraviť čokolvek. Môže mi niekto poradiť, čo aa ako robiť, aby som sa čo najviac priblížila k cieľu ? a predsudky prosím nepíšte, som rozhodnutá, mám hladovku naštudovanú, a IDEM DO TOHO!! Voda + citronová šťava nachystané, chcem začať cvičiť, behať, skákať na švíhadle, 30 minútové kardio, drepy, brušáky, koľko sérií po koľko krát odporúčate ? :)Schudol už niekto týmto spôsobom ? :) Ja som už hladovku držala, schudla som pri nej za 20 dní 12 kg, ale to bola taká polohladovka, teraz sa idem zaprieť :)

lencika

hladovka a to je na co dobre, ak nevies ako schudnut bez za odbornikom, nech ti urobi jedalnicek, ktory budes dodrziavat
ked hladovka tak na detoxikaciu, ale ktora ma vedlajsi ucinok chudnutie a nie opacne

jarny kvet

agartio, isto nie :) to sa musim na to psychicky pripravit a hlavne aj miestom mojho pobytu, pracou. to nie je ze, ideme na piknik predsa

agartio

Uvediem to na spravnu mieru teda.

Nikomu nedoporocujem dlhsie hladovky ako 1 den, bez toho, aby si precital odbornu literaturu, ktora sa tym zaobera, od ludi, co si sami presli dlhsimi hladovkami.

Blondula

same chudnutie :D skor by som brala cvicenie na posilnovanie bruska,zadku a noziciek :P a potom pekne fotecky po par tyzdnoch ukazat :-) mne treba spevnit brusko a priznam sa,samu ma cvicit nebavi,minule som zacala s domacim cvicenim a na dlasie 3 dni som bola odpisana ,svalovica jak svet :D

Tulla

Môže sa pri hladovke užívať nejaký vitamín ? pretože ja užívam BIOSIL PLUS na vlasy+pleť+nechty a ešte aj BETA CAROTEN od Dr. Maxa ... musím to vyradiť počas hladovky ?

jedulka

agartio ...rozumím ti,ale dej to vědět polopatě at se do toho nepouští nikdo,kdo je psychicky nemocný,může ho to i zabít.Vím,že nesmíš dělat takovéhle hladovky,když máš problémy s nervi.To je pouze pro zdravé s silné osoby a tady je dost lidí kteří nějaké psych. problémy mají.A za dnešní vzor krásy štíhlosti,se nechaj strhnout k čemukoli.A u právě depresivních lidí to jde snadněji jak ty píšeš.Že to vydrží max.jeden den,zdravý člověk předpokládám.U depresivních lidí je to mnohem jednodušší.Rozumíš,prostě to vytěsníš z paměti,protože deprese je silnější.Měl bys to uvést na správnou míru,aby to někomu hodně neublížilo.

jarny kvet

tak tak, je to vec velkej motivacie a vole, pustit sa do hladovky. ja som uz niekolko kratsich absolvovala, bez jedla jeden den vydrzim, da sa povedat, bez problemov. ale uprimne si neviem predstavit na takej tyzdnovej ked je clovek este aj tazko cvicit, to len niekto kto s tym este nema skusenosti moze povedat ;)no a tych 40, klobuk dolu, raz chcem aj taku dat, ale to presne tak, vyzaduje odist niekam do prirody, alebo na nejaku samotu, neviem si predstavit fungovat tak vramci prace, normalneho rodinneho zivota atd. alebo pobyt v nejakom budhistickom ci inom klastore

agartio

Bude to individualne od pripadu k pripadu.
Na regeneraciu nervovej sustavy treba ale hladovku dlhsiu ako 21 dni, cize 21-40. Idealne 40. A 40 dnovu hladovku zvlada len velmi silny clovek na duchu.

Ked som robil prieskum medzi mojimi znamymi, ci zvladnu aspon 1 dnovu hladovku, 90% z nich pohorelo.
Teda, mysleli si, ze to zvladnu, ale na druhy den povedali, ze vacsie peklo v zivote este nezazili, ako nenajest sa na noc, a 90% z nich pohorelo. Tym sa mysli dobrovolna hladovka, nie ze niekto si povie, ze den uz vydrzal, ked mal hnacku, alebo ked mal stresove obdobie na skuskach.

Iba 1 z 10 ludi 1 dnovu hladovku zvladol. Bol to velmi zivy, silny clovek, ale povedal mi, ze uz to nikdy nebude robit, ze to bol horor.
Cize, takto odolnych ludi mame v beznej populacii.

Samozrejme, vseliaki ezoterici, a ludia na duchovnej ceste, zvladnu jednodnove hladovky, aj dlhsie. Ale u beznej populacie, co sa prejeda kazdy den, je to vynimocne.

A este plati jedno pravidlo. Cim ma clovek viac parazitov, tym tazsie vydrzi bez jedla. Ak clovek nezvlada ani 1 dnovu hladovku, vacsinou je plny parazitov, ktori ked nedostanu 1 den najest, spravia mu vnutri tela peklo.