Druha muzska puberta v 45 az 50tke - andropauza.

Príspevok v téme: Druha muzska puberta v 45 az 50tke - andropauza.
sabrina:-)

Mile 40tnicky.To aj vas muz priblizne v takomto veku stale omiela o tom,ze uz to nanho ide - druha puberta - a obzera sa za dievcatami vo veku jeho dcery? To ozaj nemaju stipku sebakritiky? /pivne brucha,zhrbena chuodza uz takmer dedov:-)/Ozaj si myslia,ze su pritazlivi pre dake 17tky?
Dcera mi minule vravi,ze ked mala doma kamosky-otec sa choval ako saso,hanbila sa zan.Mam mu to povedat?Bude si mysliet ze ziarlim:-))Nic ine ich predsa nemoze napadnut.Ach ti muzi,cim su starsi,tym su smiesnejsi.Asi sa zacnem ja obzerat po mladych stihlych slovenskych muzoch:-)

starajte sa o seba

Je každého osobná vec s kým žije, nemyslíte. Keď sa niekto nevie povzniesť nad predsudky alebo čo na to okolie je mi ho úprimne ľúto. Ja osobne som mal partnerku staršiu o 15 rokov a fungovalo to skvele. Keď to nevadí dvom ľudom , ktorých sa piramo vzťah týka, nechápem prečo to vadí okoliu a niektorým prispievateľom na tomto fóre. Každý by sa mal hlavne starať sám o seba.

ccc

no a rovnako smiešne je to slintanie staršieho muža nad mladou žabkou a staršej ženy nad zajačikom..tak neviem, prečo sa tu niekto rozčuluje a berie to osobne, veď hovoríme vo všeobecnosti o tom čo sa stáva

ccc

no, ja som sa tiež nechcela nikoho dotknúť,alebo uraziť..koniec koncov starší muž s priateľkou vo veku svojej dcery je rovnako smiešny ako žena vo veku s mladým zajačikom.no ale keď im to vyhovuje...

sabrina:-)

Jeden Z uslintaných: moj problem sa netyka fyzickej nevery-precitaj si lepsie prispevok.Je posadeny viac menej humorne a hovori o konkretnosti zo zivota 45rocneho chlapa,ktory ma doma takmer dospelu dceru a sprava sa /podla nej/ ako saso.Ja to uz beriem s nadhladom,ale citaj si prispevky,ze niektorym mladsim zenam,to vadi.Chcela som len poukazat na to,aki ste vy muzi /vacsina/ - nafukani,sebaisti,ze sa pacite tym mladym zabam vo veku vasich dcer a pritom sa oni z vas smeju,ak sa snazite chovat ako 2Otnik.Len tolko.Nechcela som prispevkom vyvolat zlobu muzov.Tak to neber tak vazne.

jeden s tých uslintaných

Ale ale sabrinka a čo 40tničky ktoré balia mladučkých zajačikov a učia ich správne tr...ť. Ich muži si pasú oči a podľa Teba sabrina sú trápny a Vy samozrejme pri svojom prachobyčajnom kurvení hľadáte čistú lásku. Pozrite sa ženy aj na seba,nie stále len na tých koňov čo len makajú.

virta

len je smutné, že tie mladé sliepočky väčšinou končia v ich náručí. To nie je o fyzickej príťažlivosti, to je o niečom inom.

ccc

musím sa k vám pripojiť,toto je vážne super téma,som sa dobre nasmiala..
ale je to pravda,že niektorí muži v takomto veku sú strašne smiešny..mne sa hneď vybavil Fantoci ako slintal pred obrazovkou s trenírkami pomaly pod krkom v tom filme maléry pána účetního..
ale na druhej strane ak sa muž o seba stará, nie je tučný atd.,tak niektorí sú veľmi príťažliví, pretože majú vlastnosti o ktorých väčšina mladších môže len snívať..šarm, nadhľad,skúsenosti atd.