Reklamacia u kadernicky

Príspevok v téme: Reklamacia u kadernicky
LIA11

Prosim vedeli by ste mi poradit, ci je mozne reklamovat sluzbu u kadernicky? Tento tyzden som sa davala zafarbit zo svetlo rysavej na svetlo poplavu a zostala som CIERNA. Cize vyzeram naozaj zle + naklady spojene so stiahnutim tej ciernej a znova zafarbenim. Da sa reklamovat takato sluzba ak ste naozaj maximalne nespokojne s vysledkom?? Dakujem za kazdu radu:))

Cindy35

inak si treba uvedomit, ze aj kadernicka je len clovek a chyba sa moze stat. iste to nespravila naschval, nikto nechce mat zbytocne problemy.
ine by bolo kebyze sa ti dostatocne nevenuje a spali ti kozu alebo vlasy a tak. uz sa mi aj to stalo a vtedy som sa dodatocne stazovala, lebo som si premietla ze pri vybere farby to mala hotove za 2 sekundy, nad nicim nerozmyslala a po zafarbeni sa uz nestarala, nechala ma kolegyni, iba ked prislo na sprepitne, sa dosla ukazat.

Cindy35

no mne sa to raz tiez tak stalo, z blond som chcela tmavy blond a odisla som s ciernou hlavou.
ta kadernicka bola moja znama a aj ona bola zaskocena, no ja som bola tak v soku, ze som nic k tomu ani nepovedala. tak do polroka sa to vymylo a aj sa mi celkom hodila nakoniec ta cierna, ale bol to velky sok, kolegyna sa ma az zlakla..
aj som sa kvoli tomu naplakala, ale su to len vlasy, s tym sa vzdy da daco robit

anka 89

no dievcata ja sa nikdy nedam raz ma tak mizerne ostrihala a ked si zapytala cenu tak som ej povedala ze mi nevadi ze nie je vyucena ale ze nevie strihat a bere velke peniaze to ma nastvalo dala som jej penazi podla mojho uvazenia a povedala som jej ze to moze byt druha ,pri druhej kadernicke som bola objednana a ako som mala prist na radu zobrala jednu kamaratku potom druhu a potom povedala mi ze je v sklze ze sa musi ponahlat tak ma to nastvalo povedala som jej ze kamaratky nech si objedna alebo nech si ich spravy po pracovnej dobe a ze mna teraz neodflakne a tak sme sa dohodli ze ci som ochotna prist na druhy den v sobotu tak som na to aj pristala a mozem povedat ze sa mi venovala teraz mam super kadernicku vzdy si poviem co chcem a vyhovie mi takze chodim len k nej ja som presvedcena ze sa treba vzdy ozvat a este som si spomenula ze raz brat prisiel od kadernicky a my sme mu s mamou nechceli verit ze bol pri nej lebo prisiel neostrihany a tak som sa nastvala a isla som s nim k nej a spytala som sa ci ho strihala a ona ze ano a ja ze ci zaplatil a ona ze ano a tak som jej povedala nech si uroby poriadne robotu lebo mama mu doma neveri ze sa bol dat strihat a tak bez zbytocnych reci ho ostrihala podakovali sme sa a jasne ze sme uz neplatili aj som jej povedala ze takto mal byt ostihany na 1 krat TY si spravila velku chybu ze si sa hned neozvala ale ja by som sa k nej este raz vraatila a dohodla sa s nou ze som chcela svetlu farbu a ze som cierna a ako to teraz mieni vyriesit ci to budem musiet platit ked to malo byt hned hotove ak je na urovni prizna si chybu a sama ti navrhne ze ti to opravy zadarmo ak ti nepovie a spyta sa ti preco si prisla neskor povedz jej ze si bola taka zaskocena z tej ciernej farby ze si v tej chvili nenasla ani slova co by si jej povedala odporucam ti ist v pohode za tou tvojou kadernickou a uvidis jej reakciu nemas co stratit ak ti je neprijemne jej to povedat do oci tak jej zatelefonuj ak nie najdi si novu kadernicku

hanka9

LIA

pokial sa da,nie je dobre sa hadat
ale reklamaciu riesit pokojne a bez emocii
t.j. nehadat sa

staci si slusne , ale tvrdo uplatnovat svoje prava

to je ucinnejsia zbran a toho sa boja najviac

ale za istych okolnosti aj kricanie je dobra a ucinna zbran zakaznika, to otrasie, znechuti a zneisti ludi, ktori robia neprofesionalnu a mizernu robotu, ale "sumu" si vedia zapytať.
lesk.azet.sk

crepiny.noviny.sk

lilyiankaa

tak vieš, ona to povie z dôvodu, aby ti nemusela nič robiť zadarmo, sťahovať farbu, príp. vrátiť peniaze ..... aj keď človek by mal byť zodpovedný za to, čo robí, ale bohužiaľ je to tak ako to je .... že nemáš to ako riešiť, nemáš to cez koho riešiť, navyše ona sa môže tváriť, že ťa nikdy nevidela a pod .. nemáš dôkazy, jedine tak blok z kaderníctva...ale čo ním dokážeš? to, že si tam bola, ale na bloku je písané vždy len farbenie, strih, lak, tužidlo, blabla .. čiže nič konkr=tne .. že ti napr dala na hlavu čiernu miesto bordovej :)

LIA11

Dakujem za odpovede:)) farbu som si vyberala zo vzorkovnika, tak to sa da porovnat, ze ta moja farba je asi o 5 odtienov tmavsia v tom by som az taky problem nevidela len chybu som spravila, ze som v podstate bezslova odisla. Nabuduce sa asi fakt radsej pohadam!!

Mna ale skor zaujima, ze ci ste to uz niektora spravila a ci vam aj kadernicka vyhovela?

Lebo ked mi povie, ze kazde vlasy su ine a inak chytaju...
Toto ma na tom stve, ze este ti povie, ze ona za to nemoze. Trosku zacarovany kruh.

hanka9

Aby si sa dostala do obrazu, pozri aspon zbezne

-obciansky zakonnik
-zakon na ochranu spotrebitela
-reklamacny poriadok

no a tam sa dozvies, co potrebujes vediet.

pravo na reklamaciu mas !!!(vratenie penazi, oprava ucesu atd atd.) Kto sa nebije o svoje prava nezasluzi si, aby vôbec nejake mal.

lilyiankaa

teraz s tým už neurobíš nič .. ako jej dokážeš, že si chcela niečo iné na hlave ako máš?je to slovo proti slovu.... ako píše ouii nemala si jej platiť, teraz sa už pravdy nedovoláš

ouii..

ja rozumiem, ze v tom vytoceni si ani nemala silu s nou nieco rozoberat, ale to uz je v tom pripade zial tvoja chyba