Vlastna mama ma nenavidi

Príspevok v téme: Vlastna mama ma nenavidi
katrins

ahojte nikdy som nepisala do ziadneho fora ale nevladzem uz :( no moj pribeh je takyto som normalne 19 dievca chodim na strednu teraz budem maturovat pred dvomi rokmi mi zomrel ocko odvtedy mama zacala pit nasla si este priatela ktory ju v tom podprouje pred rokom ju prepustili z roboty odvtedy je to este horsie dennodenne na mna vrieska nadava mi snazim sa vsetko robit doma aby bolo dobre ale stale som najhorsia na celom svete zijeme z mojho sirotskeho ja nakupujem do domacnosti potraviny ja varim proste vsetko robim a stale krik hadky :( neviem vazne co mam uz robit poslednu dobu cim castejsie rozmyslam nad samovrazdou nechce sa mi zit nemam ani pre koho zit kazdy den sa trapim a hovorim si ze preco nemozem mat kludny zivot normalnu rodinu nechce sa mi ani chodit domov zo skoly placem skoro kazdy den :( som prilis mlada na take trapenie :( kamaratkam necchem o tom hovorit nerada hovorim o svojich problemoch :( priatel sa so mnou rozisiel pred 4 mesiacmi aspon ked som bola s nim som bola stastna chvilku :( ma niekto podobny problem ? abo co by ste mi poradili robit :(

beacon

matka kt nedostane lasku od muza alebo v detstve nedostalnema ti ju ako dat lebo ju sama nema pripadne ta este moze pocitovat aki v podvedome konkurentku ktora jy obera o lasku nadejneho muza.nema ti ju odkial dat levo sama lasku nedostava.z nemilovanych odstrcentch deti su nemilovane matky ak ovsem nestretnu milujuceho muza.aj matka potrebuje lasku.

bombulka

Netrap sa dievca,
taku osobu uz nezmenis. Snaz sa cim skor dostat prec z domu,iste najdes niekoho,co Ti tu vsetku lasku vrati,
da Ti pocitit, co je to mat rad.
Ja uz mam po 50-ke a stale ma moja mama nenavidi,stale nieco vycita,je to v nej,cely zivot.Uz sa na nu ani nehnevam, je mi jej velmi luto!!!
Ako moze mat jedna matka v sebe tolko nenavisti voci vlastnmu decku, to nikdy nepochopim,ani sa uz o to nesnazim,uz som sa preto dost natrapila!

jedulka

s Magy naprosto souhlasím napsala bych to samé.Z vlastní zkušenosti.Ještě bych se poradila s nějakým soc.právníkem, nebo na netě ho našla a to si kam se obrátit a jakou žalobu podat a ten sirotčí důchod si vzít.Vypadá to hnusně a tvrdě ale jinak to nejde.

Magy

katrins, tak ako naznacil ML - hladat sposob ako vypadnut. su veci, ktore sa cez koleno lamat nedaju. a ju nezmenis. jednak je na to dost stara a jednak ona chce zit tak, ako to chce ona. to, ze kupujes jedlo ona nevidi. alkoholik nevidi kopec veci a ver mi, rozumna debata nic neriesi. alkohol totiz sposobuje s urcitou genetickou predispoziciou take zmeny v mozgu, ze je nemozne toho cloveka "zachranit". je uplne ovladnuty a nepomozu prosby, hrozby... nic. preto jedina vec, ktora este moze nejaky zivot zachranit (a to je ten tvoj mlady a s buducnostou) je zmiznut odtial. tak rychlo, ako to len dokazes. sustred sa na to, hladaj cesty, pytaj sa. kto hlada najde. netvrdim, ze to bude lahke, ale bude to nutne. v tvojom vlastnom zaujme.

MultiLevel

Nemozes odist k niekomu z pribuznych? Stara mama, sesternica, teta...? Nemoze ta niekto z nich prichylit aspon na cas, kym sa nezacnes sama zivit? Vsetky peniazky co mas, aj ked ich zrejme nie je vela, si vezmi, pobal sa a chod prec od matky.