Potrebujem pomôcť

Príspevok v téme: Potrebujem pomôcť
Vali340

Dobrý den chcem vás poprosit o nejaku radu.. uz rok trpim bolestami v podbrusku.. bolesti pri pohlavnom styku a bolesti všeobecne aj pri močení. Lekári mi robili vsetky testy a všetko bolo v poriadku.Bola som aj na operacii kde mi nezistili prvý krát nic.. ale na druhej operacii mi pri laparoskopii zistili vzrasty. od vtedy chodim pravidelne ku gynekologovi a vzrasty nemám ale stále mám bolesti.Pohlavne choroby tiež nemám.Prosím čo to teda može byt.Mam ist k nejakemu liečitelovi ? Lekári mi už nevedia udať diagnozu. Podla nich mi nič nieje.. sono v poriadku vsetko v poriadku ale ja viem že niečo nieje v poriadku. Predsa nemože ma niečo boliet len tak . vopred dakujem

vyskusaM

Ked mas bolesti v posteli a palenie pri mocenu..zrejme ide o zapal celeho ustrojenstva. Zajdi za lek.,nasadi ti ANT., a hotovo je po probleme...a potom nieco preventivne skus...aby sa to neopakovalo. A daj si pozor co na seba :-)....namna fukne vanok a som v tom..

Vali340

mysliš že to može byt chronicke? a co ten pohlavny styk bude do konca života bolestivy ? a čo bolesti pri močeni aj to pretrvává u teba?

vyskusaM

Akoby moj pribeh...ked to zacne..tak aj trva..dlho..dlho. Zrejme to bude chronickeho povodu..nasledkom zapalov. Skus Wobenzym..mne pomohli aj kvapky Valoflur...je to na prirodnej baze ..z alchemilky lekarskej.