Vestica ines

Medea7

Ja som bola u jedného ale ten bol excelentný ten vedel všetko s nim som bola spokojná ale to z dátumu narodenia mi rozprával. Len hnevám sa na jedno ze ma neupozornil načo si mam dávať pozor.

Obdivovatel

Ja mám s Ines len tie najlepšie skúsenosti. Bol som u nej dvakrát, keď už bolo velmi zle. To, čo mi povedala Ines, som spočiatku nedokázal absorbovať vo svojej hlave, lebo to bolo niečo absolutne nereálne,čo nesedelo a bolo v rozpore s realitou a možnosťami. No ani som sa nenazdal a po 2 mesiacoch to prišlo, môžem zodpovedne povedať, že 4 veci, čo mi povedala, tie sa splnili na 100 %. Keď hovorím na 100 tak na 100. Jedna vec sa zatiaľ nesplnila. No verím, že sa splní. Boli to veci, ktoré mali aj dlhší časový úsek, jeden až neuveriteľných 6 rokov. A keď sa blížil koniec toho 6. roka, tak to prišlo, s dvojmesačným predstihom. Neuveriteľné, no stalo sa presne to, čo povedala Ines. Do bodky. A k ostatným veciam, tam mi zostával rozum stáť a keď sa to stalo, čo Ines povedala, bol som úplne v šoku, áno, splnilo sa to presne do detailu, čo povedala. Môj hlboký obdiv. Nemyslite si, že robím Ines reklamu, som ďaleko od toho, ja iba píšem to, čo je pravda. Každý nech sa v tom rozoberie.
Takže, ja Ines ďakujem za silu a nádej, čo mi dala. To ma zachránilo.

mirinka44

Ahojte poznate dobru vesticu vo Zvolene, bola som u vestkyni ady a neviem ci je dobra, ak ste u nej boli tak my napiste ci sa Vam nieco splnilo, a chcela by som na inu vesticu zo Zvolena kontakt. dakujem

inge

Bola som nedávno taktiež pri Ines vo Zvolene...úpne v ničom sa netrafila....noo..hej v jednej veci ano,ze rada sportujem :D . inak trepala same nezmysly...a hlavne sa ma vsetko pytala...a ked nieco povedala s urcitostou tak trepla : VY MATE VYSOKU SKOLU ZE ? ja:nie nemam...CO? TAKA SIKOVNA A NEMA ?? ...VY ROBITE V KOLEKTIVE KDE JE VELA ZIEN ZE ? nie,som v praci uplne sama...a pod. Som z vychodu..tipla mi ze som od Nitry. ked som sa opytala na rodicov tak sa ma spytala ci este ziju...a mama ma vraj cukrovku..co urcite nema. Samozrejme ze vedela ze mam partnera lebo hned na zaciatku si pytala jeho datum narodenie a hned :JE TO VAS MANZEL ? ja:nie nieje...PARTNER NEMA DIETA ZE ? a ja :má. nepovedala som mu ze co ma a tak mu samozrejme tipla dceru, ma syna...ale vynasla sa ze UPLNE VYZERA AKO DIEVCATKO?KEBYZE MA PAROCHNU TAK SI MYSLIM ZE JE TO DIEVCATKO. partner ma brata..tipla mu sestru. proste cele zle. a taktiez si vkuse tukala nico v mobile..mala som pocit ze hra hru alebo co. zbytocne splachnutych 10e. asi tolko

kukučka888

Ines nie je vôbec dobrá. Bola som u nej objednaná pol roka, nevedela som sa dočkať. Najskôr som čakala hodinu, kým ma zobrala dovnútra, ale nejako som to neriešila. U nej som bola 20minút a rozprávala mi úplné bludy, čo sa týka mojej rodiny aj z minulosti aj z prítomnosti. Už ani neviem, čo mi "vyveštila" lebo mi hneď bolo jasné, že tára dve na tri. Popritom sa stále pozerala do mobilu, mala som pocit, že má nejakú aplikáciu, z ktorej mi veští. Medzitým si dvakrát zodvihla telefón. Ľutujem tých 20eur, čo som jej nechala a nikomu ju neodporúčam. Je to podvodníčka. Radšej verte sami sebe a tvorte si svoj život podľa vlastných predstáv.