Ten pravy / Ta prava

Príspevok v téme: Ten pravy / Ta prava
neviem..

Prosim vas, napiste mi ako ste spoznali, ze ste s tym pravym /s tou pravou? Ja sa v tom volajak mocem, ale nechcem tu primarne riesit seba. Skor len tak nahliadnut nejake signaly v podobe sitacii a pocitov ako ste to rozoznali vy. Mozno nieco z toho bude suzniet i so mnou a v tom mi to "trkne"... a mozno aj nie. Kazdopadne, potesia ma vase postrehy-pribehy v tomto.
Velmi pekne vam dakujem - kazdemu, kto sa v tejto teme zapojite.

neviem..

Asi si to partnerstvo prilis idealizujem, no ja tiez verim v to, ze najblizsim clovekom na Zemi by mi mal byt ten, ktoreho si v tomto vyberiem a aj on mna. Vetci ostatni mi mozu byt len na urovni "napomocnych clankov", ci ja im. Napomocne clanky mozu byt obcas doveryhodnejsim zdrojom, nakolko k nim nie sme az tak priputani ako k tomu "jedinemu"-najblizsiemu.

elena...

tú nezištnú pomoc dáva charita, to je ako od Boha, a medzi ľuďmi ktorí majú osobný vzťah a sľúbili si pomáhať v dobrom aj v zlom, v zdraví aj v chorobe, tak to je jasné, neevidovať počet, určite nie, ale kedy človek pomoc potrebuje, tak poskytnúť (podľa schopnosti na tieto veci by si mali ľudia vyberať partnerov, keď chcú mať spolu deti a zostarnúť spolu a dožiť sa vnúčat a radosti) tie ostatné bláznovstvá, atrakcie, šialenstvá života medzitým, to je pre tých, ktorým sa moc nechce robiť, aby aj oni mali výplatu a prežili.

neviem..

Vcera sa mi po 2 mesiacoch ozval clovek, ktory mi ako jediny z tych vsetkych, ktori presli mojim zivotom "vyskakoval v mysli" za posledne dni ako ON. No neviem, ci je to iba zalezitost mysle - porovnavania s ostatnymi alebo skutocny cit (srdce), ktory by nas mohol dat opat dohromady, i ked sme v tej "hromade" este neboli, iba sa k nej priblizovali.

neviem..

elena...
ja na taku cistu bezpostrannu "pomoc" ani neverim, lebo je to vymena energii, to uznavam...prijemca a dodavatel, pricom by sa tie role z casu na cas mali striedat, aby obaja ostali v relativnom suzvuku, ale asi nie je dobre na to moc vsadzat, lebo sa z toho moze stat "vykoristovanie", ked sa im to vymkne z ruk a to sa casom kazdemu, ak nie je dostatocne zharmonizovany. Z toho mi vypliva, e clvoek by mal byt pripraveny na vsetko - i na tu laskavost prijimania, aby ho neskor nezaskocilo, ked mu to druhy zacne vyhadzovat na oci.

neviem..

daduscha, ono asi aj ti pravi sa nechaju odkopnut, ked vo mne zacnu kopat moje radary - vtedy ten pocit, ze druhemu na mne zalezi moze prezivat len ten druhy a ja to tak necitim. Nieco na sposob zide z oci zide z mysle - dostane kopanec, je vyselektovany=nechal sa vyselektovat. Neviem teda ako sa (pocitovo) zistuje, ci druhemu na mne ozaj zalezi a mne na nom, kedze zvyknem takto automaticky vytesnovat. Je to taky mechanizmus-automatizmus na ktory vzdy skor ci neskor ten druhy u mna narazi. Moze byt pri mne, moze mi byt oporou (alebo sa hrat na to, ze mi je oporou), no ja to tak necitim. Cas je za takychto okolnosti velmi bolestivou velicinou, pretoze sa bud uplne scvrkne (vsetko sa strati) alebo neskutocne zdlhavo natahuje (vsetko nabera na dolezitosti). Z 5 dni sa stane obcas 5 hodin, inokedy 5 tyzdnov. Zalezi od stupna priputania k danej osobe, ktora svoj zzujem prejavuje, ci uz skutocny alebo domnely.

elena...

jednostranné využívanie ľudí je hnus, ale ak si ľudia prejavujú pozornosť a výsledný efekt toho čo robia je dobro a prospeje obidvom približne rovnako, tak to áno, každý by sa mal vzchopiť, poznať svoje talenty a schopnosti a prejavovať ich, aby bol užitočný, aby nezostal objektom charity, dnes tam môže skončiť každý ani nevie ako

dadusha

ooo neviem.., ver mi ze tento obrazok ziadny clovek nedokaze zneuzit.. to zistis tak do piatich dni, lebo uz budu netrpezlivo cakat na navrat investicie (zneuzitie investicie) a ak sa ho nedockaju coskoro, najdu si inu obet. Tj. nikto nedokaze hrat "zalezi mi na tebe" dostatocne dlho, cas odhali vsetku loz a klamstvo a pretvarky. predovsetkym preto, ze paranoja bude na strane zneuzivatela pracovat na plne obratky, ci uz nie je odhaleny. alebo ja mam dost dobry vnutorny radar, ktory sice nie vzdy, ako pises, pocuvam, ale skor ci neskor zakope (nie zaklope) na celo. takto mi moj radar poslal do prdele uz peknu kopu ludi a moj zivot je o to kvalitnejsi, o co menej zmrdov mam okolo seba.

neviem..

elena...asi na tom nieco bude, ale ze vykrystalizuje:D
pandorica je stastne vydata
Dakujem, ze sa este stale zapajate. dadusha, pekny obrazok a pravdivy, len ked by to podaktori nezneuzivali, pretoze niektori s tymi pocitmi dost kalkuluju v zmysle, ze chcu na nas zaposobit a namotavat. Na to asi mame vnutorne "radary", ktore nie vzdy pocuvame.

elena...

pandorica vydrž, možno sa to medzi vami vykrištalizuje, ešte nie ste u konca .... podľa babských rád je toto síce nechutný, ale osvedčený test pravosti