Neviem ako to dopadne...

Príspevok v téme: Neviem ako to dopadne...
Tatiana556

Ahojte trocha vám sem vylejem moje utrápené srdiečko :) ja viem že je to dlhé ale dakujem tým čo si to prečítajú.

Keď som skončila strednú pohádala som sa s rodičmi oni chceli nech idem na vysokú ja som nechcela.Celá nahnevaná som si zbalila veci a z našetrených penazí z brigád som odcestovala do Texasu.Velmi rýchlo som si našla brigádu ako čašníčka.Zoznámila som sa s jedným chlapom najprv kamaráti potom pár.Po prekrásnych 7 mesiacoch s ním nám jedno ráno zmenilo život.Zistila som že som tehotná.Obaja sme sa na miminko tešili.Ale ja som si lámala hlavu či to povedať našim alebo nie.Od vtedy čo som odišla som si nimi v kontakte velmi nebola .V 8 mesiaci som prestala na to mysliet lebo som mala hlavu plnú iných starostí.Naslal deň D a narodilo sa nám bábo.Pekný hnedooký chlapček.Teraz má malý Marco 2,5 roka a stále viac sa vypytuje že kde má druhých starých rodičov.Mne je ľúto že ich nepozná.Len neviem ako mám oznámit rodičom že máme bábo.Moja mamina by to zvládla ale ako oco??On nepochopý že ich malé dievčatko je už silná žena ktorá ma bábo.MÁM IM TO VOBEC POVEDAŤ???AKO ICH MÁM NA TO PRIPRAVIŤ??ĎAKUJEM ZA RADU :)

lilyiankaa

a prečo by nemalo mať právo poznať svojich starých rodičov?? ak vezmem do úvahy, že rodičia autorky nie sú žiadni asociáli, bezďáci, alkoholici alebo psychopati, tak dieťa by malo vedieť, kto sú jeho druhí starí rodičia ... malo by vidieť ako vyzerajú, kde bývajú a pod .... prečo mu niečo také neumožniť ak tých starých rodičov má, hm trted??

soffa

ak si s nas nerobis srandu,tak je to potom smutne,ze vasi nevedia ze mas dieta,to sa k tebe az tak zle zachovali ze nemali pravo vediet,ako sa mas,ze mas dieta,myslis si ze sa neboja o teba,?teraz mas dietata ty a co ak aj ono raz urobi to iste tebe?nesudim ta,len je to na skodu,ze ludia su k sebe netolerantny,a potom to tak aj vyzera.nikto tu nie je naveky a cas sa neda vratit spat tak naco cakas?nech uplynu dalsie roky,neboj rodicia ti mozno odpustia,chod ich navstivit..

salon

Neboj sa vsetko sa da do poriadku. Tvoji rodicia ta lubia a pochopia to I ked ich to zrani.
Napis im krasny srdecny mail,kde poukaz na to,ze kazdy raz v zivote urobi chybu,dolezite je ich napravit a ty sa o to teraz snazis. Garantujem ti,ze tvoji rodicia budu namakko z tvojho syna,posli im fotky a povedz ''aha oci aj na teba sa podoba tvoj vnucik'' :-)

Tatiana556

máte pravdu musím im to povedať čo najskôr no bojím sa či už nieje neskoro :( vydím to tak že idem asi písať najdlhší mail v mojom živote

elena...

trochu to vypadá, že sa ešte necítiš dospelo pri rodičoch a za dôležité považuješ hlavne to ako to vezmú. O to sa nestaraj, daj im o tom vedieť aj keď oneskorene šetrným spôsobom, a keď by ťa malo už niečo trápiť a zaujímať, tak či sú zdraví, či majú pomoc, či sa vládzu o seba postarať, či ich má kto navštíviť, nespomínaš súrodenca.

nathalia7

a kedy im to chceš povedat?ked bude mat 18???povedz im to čo najskôr,nech už to prijmú akokolvek,nič sa tým nezmení.to odvtedy sinebola s rodičmi,??

Fleur-de-lis

a veľmi nerieš, či je to fér, že ty máš prvá povedať prepáč. To by nebol zrovna znak vyspelej a silnej ženy. Nejde o to, čo je fér, to by mohol čakať človek príliš dlho a za to to nie vždy stojí. Zbytočné premrhanie času...
Držím prsty.

Tatiana556

povedat som to rodičom chcela ale bála som sa ich reakcie ked sa dozvedeli že som išla do Texasu to tažko znášali ked sa dozvedeli že som si našla priatela to znášali ešte tažšie a esšte ani teraz z tým niesú zmierený.oni mali o mne predstavu že stále budem hnit v našom meste s vysokou školou a robyť si kariéru.... :( nejako im to ale skúsim povedať