Musím vás oboznámiť ktoré obľúbené značky slovákov sú testované na zvieratách!

Príspevok v téme: Musím vás oboznámiť ktoré obľúbené značky slovákov sú testované na zvieratách!
ochranazvery

takže vypíšem tu iba štvrtinu z toho všetkého ale aspoň tie známejšie! Ja som keď som to čítala mala som otvorené ústa dokorán a opakovala že aký sme to chuji!
Miss Sporty, DOVE, Rimel, Gillette, ORAL-B, Max Factor, značka - R&G, Ariel, Max, Lenor, Pampers, Always, Pantene, Head&shoulders, Bledn-a-med, Blend-a-dent, Hugo Boss, Old Spise, Plora, Rama, Calippo, Cornetto, Magnum, IGLO, Cif, Confort, Domestos, SUN, REXONA, Calvin Klein, Lux, SIGNAL, TIMOTEI
Takže skoro všetky veci mám doma a teraz sa toto dozviem ? .. srdce mi puká a práve som si zmyla vlasy DOVE bože môj čo sa to deje na tejto planéte! ak niekto má záujem pošlem mu stránku vecí ktoré sa testujú a ktoré sa netestujú na zvieratách-je ich podstatne menej :/ Keď si predstavujem ako pri tom tie zvieratá trpeli och.

lalalalalle

v EU je inak uz zakaz testovania kozmetiky na zvieratach, od marca 2013...... tiez si myslim, ze by sa kozmetika na zvieratach nemala testovat, pretoze dost latok uz odtestovanych bolo a nie je zivotne potrebna pre ludi, mozno na niekolko vyrobkov potrebnych na bezne dodrzanie hygieny, inak je tu len na kompenzaciu ludskych komplexov a nedostatkov, s ktorymi sa nevedia zmierit a snazia sa priblizit k dokonalosti ktora neexistuje a teda na zarobok firiem...

musis si ale uvedomit, ze vacsina z veci ktore su potrebne k tvojmu zivotu,popripade ich denne vyuzivas, ako napriklad zivocisne produkty ktore jes a su hodnotne na potrebne ziviny, ak nie si vegan, ucinne latky v liekoch, rozne typy vysetreni, cistiace prostriedky,farby, kozene topanky.... boli ziskane zo zvierat alebo testovane na zvieratach, nie je to iba o kozmetike. niektore z tychto veci su pre zivot nevyhnutne, a ine su iba nase chcenie, myslim si, ze si treba uvedomit ze zvierata su tiez zijuce bytosti, ktore bolest a separaciu, samotu prezivaju podobne ako my, zaleziac od toho ako daleko je druh vo vyvine, a treba sa k nim adekvatne spravat, a vazit si ich, nevyuzivat ich ako stroje, a zvazovat kedy su naozaj nevyhnutne a kedy nie. testovat sa v blizkej buducnosti urcite neprestane, ide len o to, ci testovanie bude mat opravneny zmysel

Cariboo

Tiez pridam svoj nazor a bude dobre ked si to precita co najviac ludi.

Uvedomte si,ze testovanie na zvierata sa robi preto, aby sa predislo pripadnym neziaducim alergickym reakciam na ludoch. Avsak to ze Vy konkretne z tejto chemie nemate ziadnu alergiu neznamena, ze je 100% nezavadna a bezpecna pre vsetkych, pripadne ze sa Vam v buducnosti nieco take nestane. Keby sa vyrobcovia nebali neziaducich reakcii, testovat by nemuseli. Pri prirodnej kozmetike s co najmensim poctom ingrediencii je pomerne jednoduche zistit naco ste haklivi a pricina sa da rychlo vyriesit, pouzitim ineho pripravku.A tym by ste nezatazili ani svoje telo ani zvierata ani prirodu.

Ludia bez rozmyslania kupuju kozmeticke vyrobky plne ropnych produktov, necitaju si zlozenie (aj o tom obcas pochybujem hlavne ak doba trvanlivosti je aj niekolko rokov co si ziada pridavat konzervanty) a davaju si to denne na telo, pokozku, tvar...nie je vam zle z pomyslenia ake "gebudziny" do seba pchate? Ved chcete vyzerat mlado a pritom je okolo nas plno skodlivin, smogu a dobrovolne sa dotujete dalsimi umelinami? A navyse s kazdym vyrobkom testovanym na zvieratach si symbolicky na seba davate aj ich krv a rozleptanu kozu.

Viem, ze sa tomu da len stazka vyhnut, ale nicite nielen zdravie zvierat, ale aj to SVOJE. Argument, ze nemate peniaze a cas hladat alternativu je smiesny, predovsetkym investujete do svojho zdravia. Navyse aj doma sa da obcas vyrobit nejaka ta kozmetika (samozrejme nie vsetko, ale da sa) a za lacny peniaz.

D...a

msponka, presne tak! preto treba pouzivat prirodne cistiace prostriedky, kozmetiku a pod. Tie sa väcsinou na zvieratach netestuju a ak ano, nie je to take hrozne ako chemia. Prirodne produkty nevahaju vedci casto otestovat aj na sebe, lebo nie su agresivne. Tie najväcsie svinstva pouzivaju na zvieratach! Teda cim viac chemie, tym viac zvierata trpia.

msponka

nech uz toto sproste ludstvo vykape.a pride ine uvedomele co bude zit v sulade so zvieratami a prirodou.nie testovat na inych zivych tvoroch na ukor sprostej ludskej bakterii.fuuuuuj a hamba kazdemu kto suhlasi s testovanim na zvieratkach

Deria

H&M, len tak dalej! Len sa machli s tym chemickym svinstvom! Ked budes mat alergie, ci ine zdrav.problemy, prides sa sem poradit. Ver tomu kludne dalej, ze produkty testovane na zvieratach su neskodne, si pekne naivny. Take lahko manipulovatelne ovce su priam zlatou banou pre vyrobcov roznych chemickych, skodlivych! produktov.:)
Mne je luto len tych zvierat. A ked ludia dostanu z takych produktov exemy a podobne pliagy, su si sami na vine, ze to kupuju.

ochranazvery

zistila som že AB kozmetika nieje testovaná na zvieratách ale čudujem sa prečo neviem nájsť my body :)

ochranazvery

takže odkiaľ máš zdroj že bioderma testuje? pretože ja ako viem netestuje...
biela mačka,
takže viem na 100% že fyto sa netestuje na zvieratách ale my body to neviem ale snažím sa ti to nájsť :)