Mam obrovske lytka a mega usi

Príspevok v téme: Mam obrovske lytka a mega usi
sashenkablun

moj problem spociva v tom ze napriek tomu ze som stihla mam neprimerane hrubocizne velike litka.kedze som stihla n riflich to nevidno nikto si to nevsimne kym si nevezmem suknu.trapu ma to o to viac ze som aj velmi biela vobec sa moja plet neda opalit a tym litka este viac biju do oci ked si vezmem inisuknu preto sukne takmer vobec nenosim.Moje litka presahuju velkost aj tucnejsej zeny napriek tomu ze som uplne stihla trapi ma to.Usi si viem zamaskovat svojimi vlasmy sikovne uz som chcela podstupit plastiku alecotec ma od toho odhovoril.strasne komplexy mam mala som z toho.v puberte som vzdy pocasie sledovala ci nebude fukat vieyor ci si mam vlasy trocha prilepit k usiam .strasne mundraky mam z toho.viem ostatny kazdy mame svoje nedostatky ale neviem co by som mala cvicit na tie lytka a ci by to mali efekt kedze som cguda nue su tucne Nadvahy nechapem asi po mame som to zdedila.este ste tak velike usi nevideli.len raz pri ztmievan sim sa raz z copom ipovazila vtat ale ked som stretla znameho a videla som ze spozornel pri mojich mega usich mi rozbuchalo srdce.za kolko by mi to plastickt cgirurg urobil.lekar mu jeden povedal ze s takymu sa este nikde nestretol.vlasy inak ako rozpostene ani nemozem byt.niekto mu povedal ze som mali mi rodicia este v dectve to spravit lebo po plastike moze dojst k zmene spravania zrazu bude pridebre vyzerat a neznesiem nahlu zmenu.tak ja neviem.deti to chvalabahy nezdedilibpo mne anu litka anu usi.

ramirezpp

Boze presne to sa mi paci mega chrumkave usi a nosis aj vyrazne nausnice co ti siahaju po rameno.takze vsetjo mas velke?jezis to je sexi.kde byvas?

jetplane

ved yo je pekne plne litka a nie tenke palice jak to vyzera bud rada ze mas pekne litka urcite ti ich zavidia nedopust na zavystlivych zlomyselnych ludi.mam kamosku ona nevezme saty a chcela by koli tomu ze ma suche litka ako dve palicky.

Sejla

Od druhej polovice príspevku sa to už kvôli preklepom nedá čítať. No a čo že máš tučné lýtka, ber to tak, že niektorí ľudia sú tuční celí a nehanbia sa. A veľké uši zakry vlasmi, aj tak väčšine pristanú rozpustené vlasy. Niekto má zas veľký nos a ten sa zakryť nedá napríklad, máš malicherné problémy.

rackujestb

to je skoda ze koli tomu nenosis ziadne sukne ani saty a trasies sa ked fuka vietor aby ti neodfuklo vlasy z usi

tomy172

Kúp si pravidlá slovenského pravopisu :
lýtka
vlasmi
ostatní máme svoje
v detstve
veľkými

si nechodila do školy?
S takými mega ušami si asi moc nepočúvala.