Otehotnenie

Kvety zla

Este by si ziadne tehotenske priznaky nemala, okrem vynechanej menstruacie. Sprav si test a budes na istom - ale vacsina zien po vysadeni HAK neotehotnie hned, takze sa priprav na to ze bude najskor negativny. S babatkom si dajte nacas tak do roka. Ak sa po roku nepodari, vtedy je na mieste to riesit aj inac - ale vacsina zien otehotnie po vysadeni HAK do roka. Necakaj zazraky hned a hlavne sa nestresuj ak sa ti nepodari otehotniet hned teraz. Nehovorim ze je to nemozne, ale priprav sa aj na tuto situaciu .
Suri, trochu kecas kraviny, neviem preco by sa pri HAK mali zenske pohlavne organy "zapliesnovat" a vajecniky stavat "nepriechodnymi"...?
Asi co si chcel/a povedat je ze VAJCOVODY su nepriechodne, co je aj tak totalna kravina, HAK a priechodnost vajecnikov nema ziadny suvis, a vysadenie HAK a priechodnost vajecnikov tiez nie. K tomu "zapliesnovaniu" - asi sa snazis evokovat negativne emocie ohladom HAK vsugerovavanim neprijemnych predstav. Zdrava zena po vysadeni HAK rozhodne nema nic "zapliesnene", a ak narazas na to ze mozu mat problemy s premnozenim kvasinky Candida albicans (ktora zije na a v ludskom tele uplne prirodzene, problemy sposobuje len pri premnozeni), tie mozu (a maju!) mat zeny vsetkych vekovych skupin a bez ohladu na to ci beru alebo neberu HAK.

Siskagregor

môžem v tehotenstve byť veľmi smädná a piť veľa vody???Do konca tak, že vypijem okrem kvanta vody aj liter cocacoly??

Siskagregor

no ja len dúfam, že to bude v poriadku, ze to nebude niečo nepríjemné a dieťatku by sme sa určite potešili:))a mohla by som teda byť aj tehotná, ke´d mám takéto pocity? Zle mi na zvracanie nie je, len mám dosť nizky tlak a točí sa mi hlava...

suri

Antikoncepcia je umelý neprirodzený produkt,vykonáva len svoju prácu..
ľudský organizmus v tomto prípade atrofuje - znižuje tvorbu vlastných hormónov - nastáva neprirodzený stav...

u mnoho klientiek po vysadení antikoncepcie nastávali takéto problémy...

obmedzenie plodnosti a termínovník a nepociťovanie bolesti spôsobujú,...,
ale následné problémy po vysadení sô značné,zapliesnené orgány, nepriechodné vaječníky,..., atď

je potrebné vyčkať kým sa spustí menštruácia..., je možné , že aj mesiac vynechá...

Siskagregor

No s manželom sme boli spola pravidelne, takmer každý deň.A môžem dostať aj slabšiu menštruáciu alebo farbenie aj keby som bola otehotnela??Vždy, keď som mala tesne pred menštruáciou, tak mi tlak v prsiach prestal, ale teraz mám dojem, že je stále intenzívnejší a dosť často chodím na malú...tak neviem