Fotogeničnosť

hihihaha

Tak ja asi budem nefotogenicky :D:D sejla máš pravdu. Ale vačšinou ked vidim ostatných na fotkách tak presne tak vyzerajú ako naživo.

Sejla

To je hlupost ze clovek nikdy nie je spokojny ako vyzera na fotkach, ja som spokojna, dokonca si myslim ze na nich vyzeram lepsie nez v skutocnosti, niekedy:)
Ale bacha, vacsina ludi v skutocnosti ani nevie ako vyzera, lebo v zrkadle mame kazdy natrenovanu neprirodzenu grimasu, ktorou sa na seba divame, je to zautomatizovane. Takze na fotkach si potom pripadame ini. Ale zase celkovu krasu loveka urcuju aj jeho pohyby, vyrazy tvare, vona, hlas, sebavedomie, chovanie.

Prezývka55

hihihaha niekedy ked sa clovek vidi na fotke je k sebe viac kriticky ale vskutocnosti mozno ziaden rozdiel nie je.

niekedy fotak foti blbo alebo zle nastavena scena

a niekedy ako by povedal nas prezident ze zialbohu ale teraz chvalabohu ze zialbohu ten fotak foti zle a clovek na fotke kvoli zlej kvalite vyzera lepsie

hihihaha

Nie ze by som to nejak extra riesil a bol zruteny , len sam seba vidim vpohode ale ked sa vidim na fotke tak uplne nieco ine , preto sa pytam. Prezyvka zabavna odpoved :D

sekulus

Človek nikdy nie je spokojný s tým ako vyzerá na fotke, vzdy chce viac. Ak sa fotíš pre blízkych tak oni Ta poznaju zo vsetkých strán ako cloveka, zakze nevadí. Ak pre cudzích a san pre seba tak spokojnosť nikdy nedosiahnes. Ani po 100 plast.operaciách.

blbka

Možno je to problém v "chvíľkovom ksichtení", že človek môže celkovo vyzerať dobre len má také momentky v ksichte keď sa zrovna tvári divne a práve fotografia je schopná tento moment zachytiť a vytvoriť dojem, že človek je škaredý.