Ako odvratit zle negativne myslienky a ako pritiahnut tie spravne

Ttamara

Skywalker..niesom fanatik,čo verí v povery.Ale tak, opíš akým spôsobom ti to pomohlo.
vitani..som alergik, ľahký astmatik.mam sa pod kontrolou.,niesom zahlienená.,aspoň vtomto čase určite nie. A z tou stravou som už skúšala.,kvôli inému zdr.problému.,ale tu fakt nejde oto..Aspoň namna to nema účinok.
Viem že všetko je vec našho myslenia.,postoja..ale niekedy príde chvíľa ked to človeka prevalcuje. A vtedy neviem či sa dá niečo robiť., asi sa to nedá ovplyvniť. Ale skúsim ešte raz sa voči tomu postaviť.

vitavi

Potrebuješ prečistiť.
Hlavne od hlienu a nánosov, tuku. Depresie majú ľudia so zahlienenými pľúcami a hrubým črevom, čo súvisí a činnosťou mozgu.
Očistíš sa tým, že vylúčiš zahlieňujúce jedlá : mlieko a mliečne výrobky, sladkosti a všetko čo obsahuje živočíšny a priemyselne upravený tuk.
Prejdi na čistú stravu , takú ktorá obsahuje dostatok vlákniny, minerálov a neprekyseľuje. Tuk si daj až po čase vo forme semienok alebo malého množstva panenského oleja.
Var si kaše z celých obilných zrn a zeleninové jedlá.
Takto sa zbavíš hlienov, ktoré zahmľujú tvoje myslenie a získaš optimizmus, tvoj svet sa rozjasní.

Skywalker

Do každej jednej izby, niekam do rohu polož mištičku so soľou. Soľ pohlcuje negatívnu energiu a mne sa to už podarilo. A snaž sa zabudnúť na negatívne myslenie.