Hladam dobreho zubara v Košiciach

Veronika 66

Určite odporúčam stomatologicku kliniku Hollywood Smile ,jednoznačne top v Košiciach ,sídlia na Krivej 23,po odbornej ,ľudské stránke jednoznačne topka v Kosiciach ?????

Karol V

určite neodporúčam Mudr.Zuzana Pavlíková Bimbová,je lenivá ak sú to drahšie zákroky tak Vám to spraví a ak sa jedná nap. o trhanie zubu tak Vás bude posielať hore dole!,doklad o zaplatení samozrejme nedáva!

jesika

Ahojte sukromny zubar je na ulici Pri Hornade a vola sa Gramata Emilian,gradent.s.r.o.Chodi ku nemu moj priatel,ktory nechcel pocut o zubaroch 15rokov,ani 15 rokov nebol preto u zubara.Cenovo je taky priemer,jeho pristup priatelsky,vsetko robi bez bolesti dava injekciu ihned aby pacient nic necitil.Chcem ist aj ja ku nemu,len vraj uz ma vela,ale priatela zobral.Hned vedla neho je zrejme jeho zena vyborna dentalna hygienicka bola som osobne pri nej hodinu sa mi venovala 28eur=dentalna hygiena.Treba vyskusat neolutujete...

meggi36

Paulaja tiež v to dúfam, však už som sa kontaktovala na viacerých stomatológov len zatiaľ mali všetci plné a nechceli ma zobrať tak ešte skúsim nejakých obvolať a uvidím. Keď je súkromný tak u neho aj dosť platíš, či?

NicolettEN

Rada by som tiež poradila všetkým, ktorý sa rozhodujú ktorého stomatológa navštíviť!Môj príbeh je dosť zdĺhavý ale v skratke Vám poviem. Žijem už 5 rok v zahraničí v Anglicku a keď som tam prišla začala som mať veľké bolesti zubov. Každý dobré vieme aký sú drahý zubári v zahraničí a tak so kvôli tomu radšej chodila domov do KE. Známi mi poradili aby som navštívila dentálne centrum na zletej ulici. Neviem či tam niekto chodíte ale mne tam pomohli a boli ústretoví v tom, že ma hneď zobrali. Nemala som čas čakať, pretože som sa musela vrátiť do zahraničia a ďalej pracovať (toto tiež určite každý z Vás pozná, že zamestnávatelia nechcú aby ste veľa vymeškávali). Od vtedy chodím len tam a nemala som dôvod na výmenu stomatológa. Tak snáď som niekomu poradila s mojou skúsenosťou:-)

Paulaja

@meggi36 to mi je teda luto ze ti vobec nepomohla..snad teraz najdes lepsieho ktory ti bude vediet pomoct..ano, chodim k sukromnemu ale ma zmluvy so vsetkymi poistovnami takze to je fajn

meggi36

Papaya40 ďakujem ti teda za informácie. Uvidím ako sa rozhodnem lebo ešte kamarátka mi spomínala doktora Cuľbu, ona chodí k nemu už dlhší čas a nesťažuje sa, veľa krát jej už pomohol a zachránil aj mierne pokazený zub. Skúsim sa nakontaktovať aj tam aj tam a uvidím čo mi povedia

RUDO.KE

V žiadnom prípade neodporučam stomatológa Vieru Horváthovu na Komenského v KE, z jej strany neodborné ošetrenie, zastarale vybavenie bez RTG v ambulancii, zničila mi zub... ,(potvrdene sucasnym stomatologom aj na zaklade RTG) kazy v ošetrenych zuboch,v jednom prípade som prišiel na oštrenie a tam ma čakal neznamy (lekár)tmavej pleti posobil skor ako študent, maximálna nespokokojnosť aj keď sú to už roky ale som rád že som si našiel poriadneho zubára.
Z kludnym svedomim odporučam stomatologa Peter Balažic na alžbetinej ulici perfektný pristup, moderne vybavenie,odborne ošetrenie, osetroval mi mnozstvo zubov aj hlavne tie ktore mi neodborne osetrila pani Horvathova.

Hádam som pomohol.Rudo

Papaya40

Ahoj. Nie ona je normálna pre dospelých ale s detmi to vie,moje sa na nu zakaždým tešia:) a napr. ocinovi robila mostiky tak tiez nemoze povedat krive slovo