Nivea, Bioderma alebo Eucerin? Ktorý krém na vrásky je najlepší?

xaaax

Prvý krát som ho vyskúšala toto leto, a myslím, že prírodných vecí sa to netýka. Šípkový olej sa hodí predovšetkým na leto, keď je pokožka namáhaná slnkom a odporúčam ho používať namiesto nočného krému prípadne zmiešať pár kvapiek s nočným krémom pretože oxiduje a cez noc pleť lepšie využije látky, ktoré sú v ňom.

sarah123

xaax a ak sa mozem spytat, pouzivas ten sipkovy olej aj cez leto? lebo viem, ze obsahuje vela vitaminu A a ten ma v kombinacii so slnkom katastrofalne ucinky... len neviem, ci to plati aj pre prirodne veci alebo len pre kremy...dakujem:)

xaaax

Ja osobne odporúčam kombinovať používanie krémov s olejmi :) napr. na vrásky je vynikajúci bio šípkový, regeneruje pleť či už od poškodenia UV žiarením t.j. obnovuje bunky- a aj kokosový je super, vyskúšaj :) plus nezabúdaj na masky, tie pleti veľmi pomôžu a pravidelný peeling.

chanonn

Dermacol botocell, ja ho pouzivam na okolie oci ten stoji nejak 11 eur.. normalny teda na tvar 14 eur nieje to drahy kremik a myslim ze mne celkom zabera pouzivam ho par tyzdnov:-)

ewelin...

ha ha - vtipné :)

vážne by som chcela vedieť, lebo oni stoja dosť veľa peňazí a teda či to nie je len reklama a výsledok žiadny.

Mám 32 a zistila som, že sa mi stráca pružnosť na tvári a pri ústach sa mi začali tvoriť vrásky..tak niečo spoľahlivé hľadám :)